Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga je mee op reis?
  Rate this post

  Een weekendje weg is erg leuk, maar soms verlang je naar meer. Een verdere reis die al je zintuigen prikkelt en waarbij je fototoestel geen moment werkloos is. Reizen kan op allerlei manieren: met het vliegtuig, met de auto of op een boot. Het is maar net wat je zoekt en wat je prettig vindt. Wat voorop staat, is dat jij je dromen acherna gaat!

  Ontdek het Noorderlicht
  Ongerepte natuur, indrukwekkende landschappen, sluimerende vulkanen en immense gletsjers: Ijsland herbergt een enorme verscheidenheid aan natuurverschijnselen die ervoor zorgen dat je van de ene verbazing in de andere valt. Reizen in het onbewoonde binnenland is een avontuur op zich: uitgestrekte zand- en grindwoestijnen, ­lavavelden en rivieren die niet zijn overbrugd. In de winter kun je het binnenland niet in, maar als goedmaker kun je wél het Noorderlicht ervaren. Ijsland is met name geschikt voor de echte avonturier: durf jij het aan?

  Vrij als een vogel in Amerika
  Jij samen met je liefste in een camper, al tourend door ­Amerika over de route 66… Ultieme romantiek! Touren in een camper heeft grote voordelen: je kunt overal komen en je hebt onderweg altijd je slaapplek bij je. Zie de camper als je vakantiehuis op wielen en ga voor dat vrije avontuurlijke gevoel van een echte roadtrip. Freedom!

  The big island
  Je bikini, zonnebrand, een goed boek en een tropische cocktail. Verder heb je niks nodig voor een geweldige strandervaring op Hawaii. Als je toch wat meer avontuur zoekt, ontdek dan één van de schitterende eilanden Oahu, Maui of Kauai. Ieder eiland heeft zijn eigen charme: tropische regenwouden, watervallen, vulkanen, lava, rotsen, witte en zwarte zandstranden. Dat is Hawaii!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply