Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga je mee op reis?
  Rate this post

  Je weet het nog precies: het moment dat je natte, ­pasgeboren baby op je buik werd gelegd. Wat een opluchting, wat een ontroering en wat een heerlijk gevoel om eindelijk je kindje te ontmoeten en aan te raken.

  En dan ineens lijken de jaren te vliegen en breekt de dag aan dat je kleine baby een kleuter geworden is en voor het eerst naar de basisschool gaat. Waar is de tijd gebleven? Je was er al die tijd zelf bij en toch voelt het alsof de tijd onopvallend vervlogen is. Wat achterblijft zijn de herinneringen aan die intieme jaren met je kleintje.

  Even slikken en weer doorgaan
  Na nog weer een sprong in de tijd zwaai je je kind uit, die voor het eerst naar de middelbare school fietst. Je kleuter is een puber en jij huilt aan de keukentafel. Tranen van dankbaarheid, maar ook tranen omdat je je kind zo mist. Toen je puber vanochtend wegfietste, verdween er ook weer een stukje van jouw zorgrol als moeder. Even slikken en weer doorgaan.

  Welke route kies jij?
  Je kind is op een reis door zijn leven bezig en jij reist mee. Maar welke route kies jij zelf? Naast moeder heb je nog veel meer rollen en ben je een individu met wensen, behoeften en dromen. Ook jij kunt nog verder groeien als mens. Ik reis graag met je mee. Omdat je mij niet kent, maken we eerst kosteloos kennis. Pas als het goed voelt, starten we met onze reis. We kunnen langs uiteenlopende thema’s, zoals het loslaten van je kind(eren), meer zelfvertrouwen krijgen, steviger in je schoenen staan en het verwezenlijken van je dromen.

  Iedere dag een andere keuze
  Het is trouwens een illusie dat je issues meteen opgelost zullen zijn. Uiteindelijk ga je zelf met jouw brein aan de slag. Wel heb je na een aantal sessies andere inzichten en wordt de werkelijkheid zichtbaar. En als die zichtbaar is, kun je daarmee aan de slag. Het leven is veel te bijzonder om met een burn-out thuis te blijven zitten, ontevreden te blijven, te klagen, conflicten te hebben of geen energie te hebben. En de dingen die zich nu in je leven afspelen, hoeven niet de rest van je leven op dezelfde manier te gaan. Je kunt elke dag een andere keuze maken door je brein te trainen! Ga je mee op reis?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door We gaan weer op reis – Leefkeuken van Astrid op september 11, 2017, 5:35 pm

  […] als ik het aan had gekund om een nanny in huis te nemen. Maar ik had bij onze eerste een enorm navelstreng dilemma, kon hem niet loslaten en toen ik eenmaal gewend was zat mijn onzekerheid mij in de weg om […]

  Beantwoorden →