Rate this post
 • Ga nieuwe uitdagingen aan
  Rate this post

  Persoonlijke Metaforen hebben een krachtige werking voor het doorbreken van bestaande denkpatronen en handelswijze. Het laat je van een afstand, in een ander perspectief naar jouw manier van handelen kijken. Hierdoor wordt er bewust, maar ook onbewust verandering ingezet.

  Een Persoonlijke Metafoor heeft een inspirerende werking: je wordt geprikkeld om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Daarnaast is het ook een mooi naslagwerk van het voorafgaand wandelend interview. Je wordt herinnerd aan wat er in het gesprek van twee uur allemaal besproken is. Dat is altijd meer dan je kunt onthouden. Daardoor haal je uit jouw Persoonlijk geschreven Metafoor steeds weer nieuwe inspiratie; vaak juist op de momenten wanneer je ze nodig hebt.

  Ook volgt er nog een wandelend na­gesprek, waarin de Metafoor wordt besproken.

  Het schrijven van de Persoonlijke Metafoor is intuïtief. Er wordt mij regelmatig gevraagd hoe ik dit doe, zonder ook maar iets tijdens het gesprek te noteren. Ten eerste ben ik een goede luisteraar en ten tweede is schrijven een talent van mij. Door die twee te combineren ontstaat er een uniek verhaal met een inspirerende werking.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply