Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga ook het licht zien!
  Rate this post

  De beroepsopleiding in Healing, Reading, Mediumschap en Energetische therapie gaat bij Sensibel in september 2017 van start. De opleiding bestaat uit een zeer uitgebreid en compleet lesaanbod. Na het behalen van je diploma ben je breed en vakkundig opgeleid om het vak van healer en medium of energetisch therapeut op een verantwoorde manier te kunnen uitvoeren.

  Mensen die niet per se een hele opleiding willen volgen, kunnen de losse modules ook volgen als training. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan:
  – de bewustzijnstraining ‘Realiseer je eigen levensgeluk’
  – de training Intuïtieve ontwikkeling
  – de training ‘Healing geven’, basis en voor gevorderden
  – de training ‘Reading en mediumschap’, basis en voor gevorderden

  ‘Jezelf verbinden met je ziel’
  Sandra Valk is de oprichtster van Sensibel en tevens hoofddocent van de opleiding. Daarnaast worden er regelmatig professionele gastdocenten uitgenodigd om les te geven. We vroegen Sandra wat deze opleiding anders maakt dan andere opleidingen op dit gebied. Sandra: ‘Ik heb zelf heel wat opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van bewustzijn, healing, mediumschap en energetische therapie. In deze opleiding komen al mijn kennis en ervaringen mooi samen.
  Binnen de opleiding wordt de leidraad gevormd door bewustzijn over het leven op aarde. Je leert hoe je jezelf kunt verbinden met je ziel en het grote eenheidsbewustzijn. Wat dat betreft is deze opleiding er dan ook echt eentje van de nieuwe tijd! Het gaat er niet zozeer om dat je uitblinkt in healing, mediumschap of energetische therapie, maar dat je een steentje bijdraagt aan de groei van het grotere geheel. Je gaat je eigen licht omhoogbrengen en daarmee ook dat in de wereld. Goed voor jou en goed voor iedereen, zullen we maar zeggen’, lacht Sandra.

  Coaching en communicatie
  ‘Verder vind ik het belangrijk dat mensen die als healer of medium met klanten gaan werken, ook iets leren over coaching- en communicatievaardigheden. Dat miste ik vaak in opleidingen in healing en mediumschap. Daarnaast leren deelnemers bij Sensibel hoe zij via meditatie in een bewustzijnsstaat kunnen komen waarin je goed kunt afstemmen op energie.’

  Introductiedagen
  Heb je interesse? Kom naar één van de introductie­dagen! Je krijgt informatie over de opleiding en over de trainingen bij Sensibel. Daarnaast zijn er proeflessen voor de trainingen Intuïtieve ontwikkeling, Healing geven en Reading en Mediumschap basis.
  Data introductiedagen: zaterdag 19 augustus of zondag 27 augustus 2017. Tijd: van 12.00 tot 17.00 uur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply