Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga op je mooist de zomer in
  Rate this post

  Dit voorjaar hebben we al een aantal keer het zonnetje mogen begroeten. Hopelijk is dit een voorproefje van een hele mooie zomer. Helaas kunnen er door het ouder worden van de huid rimpels, vlekjes, vetbultjes of verstopte talgkliertjes ontstaan. Maar ook het dragen van dicht schoeisel in de wintermaanden kan een ingegroeide teennagel veroorzaken. Extracare biedt de oplossing voor deze veelvoorkomende ongemakken.

  Extracare is de specialist op het gebied van injectables en kleine chirurgische ingrepen. Deze cosmetische en medische ingrepen laten jou weer stralen. Dus ga dit jaar op je mooist de zomer in!

  Injectables
  Met injectables maken we je huid gladder, strakker en ­behandelen we diepe rimpels. Hiervoor gebruiken we ­Botuline toxine (Botox) en hyaluronzuur vullers (fillers), die de aanmaak van collageen in de huid stimuleren.

  Botox
  Fronsrimpels en kraaienpootjes rond je ogen ontstaan doordat je onbewust je gezichtsspieren aanspant. Onze behandeling met Botox ontspant deze spieren en vermindert zo de rimpels in het gezicht. Hierdoor ontstaat een zachtere uitstraling met een minder strenge uitdrukking. Het resultaat van een behandeling met Botox zie je binnen 14 dagen. Het effect daarvan houdt 3 tot 6 maanden aan. De behandeling is licht gevoelig, maar zeker niet pijnlijk.

  Fillers
  Door het inspuiten van een hyaluronzuur filler komt je huid plaatselijk een klein beetje onder spanning te staan. Dit vermindert rimpels. Diepere rimpels vullen we op, waardoor je gezicht mooie, gladde en natuurlijke contouren krijgt. Een behandeling met fillers geeft direct resultaat. Afhankelijk van de soort filler heb je wel 9 tot 12 maanden plezier van jouw behandeling. Veel fillers stimuleren de natuurlijke ­aanmaak van collageen en dragen zo bij aan een jongere huid, ook op de lange termijn. De behandeling wordt als vrijwel pijnloos ervaren. Voor onze behandelingen gebruiken we alleen tijdelijke, biologisch afbreekbare fillers.

  Kleine chirurgische ingrepen
  Tijdens jouw bezoek aan Extracare worden je klachten besproken en volgt er een lichamelijk onderzoek voor de indicatiestelling. Wanneer je via de huisarts bent verwezen, zullen we nog een aantal aanvullende vragen stellen en daarna kunnen we, indien gewenst, meteen behandelen.
  Deze behandelingen kunnen worden vergoed vanuit de basisverzekering.

  De volgende ingrepen voeren wij onder lokale ­verdoving uit:
  – Vetbulten (lipoma). Dit zijn onderhuidse vetbobbels. Ze worden veroorzaakt door een opeenhoping van vet­cellen. Er word een klein sneetje gemaakt in de huid en door druk op de huid uit te oefenen, kan de vetbobbel vaak in een keer naar buiten gedrukt worden. De huid wordt hierna gesloten met oplosbare hechtingen.
  – Ingroeiende teennagels (unguis incarnatus). Deze ontstaan door het te kort afknippen van de nagels, of door een te grote bolling ervan. Na de verdoving wordt het ingegroeide gedeelte van de nagel verwijderd. Het nagelbed wordt hierna behandeld met een chemische vloeistof om de laatste nagelresten te behandelen.
  – Verstopte talgklieren (atheroomcysten). Dit zijn onderhuidse cysten (zakjes) met talg. Als deze cysten scheuren, ontstaat een ontsteking. Door middel van een klein sneetje in de huid wordt de talgklier met zakje verwijderd. De huid wordt hierna gesloten met een oplosbare hechting.
  Om te voldoen aan jouw wensen, streven wij ernaar om wachtlijsten te voorkomen. Dit betekent dat je vaak dezelfde week nog bij ons terecht kunt. Wij staan voor toegankelijke zorg met een persoonlijk tintje en werken samen met de meest ervaren artsen van Nederland.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply