fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ga je probleem creatief

  Loop je ergens tegenaan in je dagelijks leven? Heb je een probleem op je werk en kom je er zelf niet uit? Kijk er dan eens op een andere manier naar, met creativiteit!

  Schilderdocent Marianne van Ingen kan je coachen, waarbij zij je op een kunstzinnige manier op weg helpt om je probleem aan te pakken. Samen kijken jullie wat er speelt bij jou, en dan gaan je er creatief mee aan de slag, terwijl je gecoacht wordt. Ook als je niet ergens mee zit, kun je terecht bij Marianne’s Atelier. Vanaf 12 januari 2017 zijn er wekelijkse ‘Schilderlessen nieuwe stijl’ in Buurthuis De Meerpaal. Je kunt je eigen ideeën uitwerken, en vooral het experimenteren en het plezier van het creatief bezig zijn, zijn belangrijk! De lessen zijn elke week, met uitzondering van de schoolvakanties, op donderdag van 19.45 tot 21.30 uur.

  ‘Mijn creativiteit kwam er weer uit’

  ‘Hoewel ik altijd met plezier getekend en geschilderd had, raakte ik mijn motivatie en inspiratie kwijt toen ik een periode wat minder goed in mijn vel zat. Gelukkig kon ik bij Marianne terecht, die mij ontzettend geholpen heeft als coach. Door opdrachten en uitdagingen die ik van haar kreeg, kwam mijn creativiteit er weer uit en kreeg ik weer plezier in wat ik deed. Ook leerde ik een nieuwe creatieve kant van mezelf kennen als het gaat om experimenteren en ‘out of the box’ denken. Ik heb de coaching als zeer persoonlijk, inzichtgevend en ontspannen ervaren en raad het iedereen aan.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply