Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga de tijd tegen zonder operatie!
  Rate this post

  Voor een frissere, jongere en meer uitgeruste uitstraling hoef je niet per se onder het mes. Ultherapie kan voor jou dé uitkomst zijn als je niet houdt van naalden.

  Kraaienpootjes, lijntjes, rimpels en een slapper wordende huid… Van binnen voel jij je jong. Maar als je in de spiegel kijkt, dan zie je dat je alwéér een beetje ouder bent geworden. Natuurlijk horen die rimpeltjes bij het ouder worden en geven ze je gezicht karakter. Misschien overweeg je wel een rimpelbehandeling, maar schrikt het idee van een operatie of injecties je af. Heb je al weleens van ultherapie gehoord?

  Wat is ultherapie?
  Ultherapie is een therapie waarbij de huid verjongd wordt zónder in de huid te snijden of naalden te gebruiken.
  In de 40 minuten durende behandeling wordt het eigen herstellend vermogen van de huid aangesproken.
  Hierdoor wordt de huid op een voorzichtige manier ver­beterd en krijgt het onderliggende weefsel meer een ondersteunende functie. De behandeling is vooral geschikt voor de versteviging van de zachtere huid van de hals, kaaklijn, wangen en voor een wenkbrauwlift.

  Hoe verloopt zo’n behandeling?
  Bij de behandeling wordt met ultrasoon geluid gewerkt. Ultrasoon geluid is veilig en betrouwbaar en wordt al jaren gebruikt bij echo-onderzoeken. Op je huid wordt een applicator geplaatst. Net zoals tijdens een zwangerschapsecho verschijnt er dan een beeld op het beeldscherm.
  Daarna wordt met de applicator bepaald waar de ultrasone energie wordt geplaatst. Dit is de energie die vrijkomt door het ultra-geluid. Deze aanpak stimuleert de aanmaak en het reorganiseren van collageen. Collageen draagt bij aan de geleidelijke lifting van de huid. Doordat het ultra­sone geluid zich op de diepe lagen in de huid richt, wordt de oppervlakte van je huid niet beschadigd.

  Pijnloos
  De ultherapiebehandeling doet over het algemeen geen pijn en kan eventueel onder een verdoving plaatsvinden. Paracetamol innemen voorafgaande aan de behandeling is voor sommige mensen aan te bevelen. Je zult tijdens de therapie alleen wat prikkeling of warmte onder je huid ervaren. Dit is de ultrasone energie die vrijkomt in het weefsel van je huid. Al na één behandeling zijn de verbeteringen te zien. Na twee of drie maanden zal je huid het optimale resultaat bereiken. Het maken van een afspraak is heel simpel: op de site kun je invullen welke dag en welk tijdstip jou goed uitkomt. Naast ultherapie kun je ook bij André terecht voor botox en fillers.
  Twijfel je over wat het beste bij jou past, dan kun je gerust een vrijblijvende afspraak maken.

  Dokter André
  Voor behandelingen aan je gezicht, hals en handen ben je bij cosmetisch arts Dokter André aan het juiste adres. André is gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en heeft hier al jaren ervaring mee. Zijn doel is om je gezicht weer een frissere uitstraling te geven, waarbij de mimiek van je gezicht niet verloren gaat. Tijdens de eerste,
  vrijblijvende afspraak bespreken jullie samen jouw wensen en verwachtingen. Jullie bekijken welke behandeling het beste bij jou past. Uiteindelijk maak jij de keuze die goed voelt. Dokter André neemt de tijd voor je.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply