Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga een vlekkeloze zomer tegemoet
  Rate this post

  Je hebt het liefst een egale huid en een lekker bruin kleurtje. Maar als het bruine kleurtje zich uit in grillige vlekken op je huid, ben je daar niet blij mee. Je vermijdt steeds vaker de spiegel én de zon, terwijl je juist zo van de zomer houdt!

  Je huid is een groot en gevoelig orgaan en reageert op interne en externe invloeden. Een dagje zonnebaden is erg ontspannend voor je geest, maar een belasting voor je huid. Smeren met een hoge beschermingsfactor is altijd een goed idee. Toch kan het gebeuren dat je op een dag in de spiegel kijkt en allerlei bruine vlekken op je huid ontdekt. Deze hyperpigmentatie is ontsierend en valt erg op, omdat mensen je gezicht als eerste zien.

  Oorzaken en behandeling
  Hyperpigmentatie heeft meerdere oorzaken, waaronder zonnebaden, hitte, ouderdom of stress. Ook hormonale veranderingen kunnen invloed hebben, bijvoorbeeld door het gebruik van de anticonceptiepil of tijdens de zwangerschap. Veel vrouwen zijn bekend met melasma, het ‘zwangerschapsmasker’, waarbij ze donkere vlekken op wangen, voorhoofd, bovenlip en slapen krijgen. Ook als je niet of nooit zwanger bent geweest, kun je deze vlekken krijgen.

  Diepwerkend masker
  Het is gelukkig niet nodig de rest van je leven met deze vervelende vlekken te blijven rondlopen. De Cosmelan-behandeling biedt namelijk een oplossing voor alle soorten huidverkleuringen en dus ook voor hyperpigmentatie. Deze behandeling bestaat al 25 jaar en is een erkende behandeling voor het aanpakken van hyperpigmentatie en melasma. Het is geen schoonheidsbehandeling, maar een medische behandeling en wordt bij Derma Kliniek toegepast door onze ervaren huidtherapeuten. Tijdens de behandeling krijg je een diepwerkend masker op je gezicht wat het actieve ’tyrosinase-enzym’ in de verschillende fasen van de pigmentvorming afremt. Hierdoor verdwijnen de vlekken grotendeels of helemaal.

  Kortdurend en effectief
  Eén behandeling krijg je in de kliniek en de rest van de behandeling, het dagelijks smeren met de Cosmelan 2-crème, voer je thuis uit. Afhankelijk van de gradatie en de aard van de pigmentvlekken krijg je van de huidtherapeut advies hoe vaak je de crème moet opsmeren. De Cosmelan-behandeling is relatief simpel, maar biedt gegarandeerd resultaat. Zo kun je met een gerust gevoel de zomer tegemoet gaan!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply