Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga voor die stralende glimlach!
  Rate this post

  Wat maakt iemand mooi? Iemands ogen, de uitstraling, een mooie lach… Als je niet durft te lachen vanwege je gebit, of wat als je gebit zoveel schade heeft geleden dat het een stralende glimlach in de weg staat, dan is het nú het moment om er wat aan te laten doen!

  Het restaureren en opknappen van je tanden is doorgaans een kostbaar klusje. En wanneer je niet de mogelijkheid of bereidheid hebt om in het gebit te investeren, kan het een mooie lach en alle gevolgen van dien behoorlijk in de weg staan. Want ook het zelfvertrouwen, ontspannen contact met andere mensen en een gevoel van schoonheid kan hieronder gebukt gaan.

  Tandimplantaat
  Wanneer een tand zo is beschadigd dat deze niet meer hersteld kan worden, dient deze vervangen te worden. Wanneer je alleen de tand of kies zou verwijderen zonder daar iets voor in de plaats te zetten, kan dat effect hebben op de rest van het gebit en het eetgemak. Een implantaat is een zeer duurzame en zo natuurlijk mogelijke vervanging van een verloren gegane tand of kies.

  De behandeling
  Het plaatsen van een implantaat is in feite een vrij eenvoudig proces. Allereerst zal de tandarts een verdoving toedienen. Wanneer de verdoving is ingewerkt, maakt de arts een klein sneetje in het tandvlees tot aan het kaakbot. In dat kaakbot boort hij een klein gaatje, waar het implantaat in wordt geplaatst. Daarna hecht de tandarts het tandvlees weer dicht. Vaak gebeurt dit op één plek in de kaak, maar wanneer er meerdere implantaten worden geplaatst, kan het op meerdere plekken worden toegepast.

  Tandarts in Turkije
  In Turkije kun je op verschillende plekken terecht voor een betaalbare en kwalitatief hoogstaande tandheelkundige behandeling zoals tandimplantaten. Particulier kan het echter erg ingewikkeld zijn om een behandeling in het buitenland te realiseren. IM Medical Travel fungeert als de link die jou als patiënt met de juiste behandelaar verbindt. Hierbij werken ze met Nederlandstalige hostesses die gedurende de hele reis voor jou klaarstaan, zodat je na aankomst in Turkije niet met je mond vol tanden komt te staan. Alles om dat ene doel te bereiken: een stralende glimlach op jouw gezicht.

  Over IM Medical Travel
  In Nederland en België liggen kosten voor medische en cosmetische behandelingen veel hoger dan in Turkije. IM Medical Travel is een organisatie die medische reizen aanbiedt, zodat mensen behandelingen kunnen afnemen die betaalbaar zijn én op kwalitatief hoog niveau.

  Bij sommige mensen bestaat een zekere angst om naar het buitenland te gaan voor een behandeling. Onterecht, want de lagere prijzen zeggen niets over het niveau van de zorg. Artsen voldoen aan algemeen Europese standaarden en er wordt met Europese materialen gewerkt. Maar doordat arbeids- en laboratoriumkosten veel lager liggen, kunnen behandelingen een stuk goedkoper worden uitgevoerd zonder in te boeten op kwaliteit.

  Om mensen goed te kunnen begeleiden, organiseert IM Medical Travel ieder kwartaal consultatiedagen of een informatieavond op het gebied van tandheelkunde, oogheelkunde en haartransplantatie. Op deze dag komen de specialisten naar Nederland komen om consulten uit te voeren op basis waarvan een behandelplan en offerte opgesteld kan worden. Prettig is ook dat patiënten de specialist dan al eens gezien hebben en weten wat en wíé ze kunnen verwachten.

  Aanbod medische behandelingen

  Tandheelkunde
  Er zijn verschillende typen behandelingen die kunnen worden uitgevoerd, zoals kronen, bruggen, facings, (klik)prothese (all-on-4 en all-on6), complete gebitsrenovatie en tanden bleken.

  Ooglaseren
  Zie je het allemaal niet zo scherp? Met een Ooglaserbehandeling heb je geen bril meer nodig! Via IM Medical Travel kun je in één dag je ogen laten laseren in een gerenommeerd oogziekenhuis. De volgende dag is er nog een controle. Deze behandeling wordt 50 tot 60 procent goedkoper aangeboden dan in Nederland.

  Haartransplantatie
  Ook haartransplantatie behoort tot de mogelijkheden. Bij een FUE haartransplantatie wordt het eigen hoofdhaar gebruikt om de haardos voller te maken. Doordat de haarzakjes een voor een uit de haarkrans worden gehaald en vervolgens naar de gewenste locatie getransplanteerd, laat deze methode geen littekens achter.

  Cosmetische behandelingen
  Een ooglidcorrectie is een populaire en toegankelijke cosmetische ingreep die de specialisten van IM Medical Travel kunnen uitvoeren. Ook een wenkbrauw- of voorhoofdlift behoort tot de mogelijkheden.

  Praktijkruimte gezocht!
  Wij zoeken in de regio Utrecht praktijken of salons die een ruimte ter beschikking hebben voor een van onze consultdagen. Neem contact met ons op voor mogelijkheden en vergoeding.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply