Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga voor duurzame huidverbetering
  Rate this post

  Je hebt het druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je ­lichaam nodig hebben. Bij de schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van ­behandelingen die goed voor je zijn.

  Schoonheidsspecialist Maaike Hartmann biedt in haar salon, die al 5 jaar bestaat, kwalitatief hoogwaardige behandelingen op een zo ecologische mogelijke manier. Daarmee is Eco Beauty de eerste ecosalon van Nederland! Je merkt het bijvoorbeeld aan de producten die in de salon gebruikt worden. Maaike werkt met producten van het merk Babor. Die zijn op plantaardige basis en geschikt voor de meest gevoelige huiden. Maar ze houdt ook recycleacties, waarmee klanten korting kunnen krijgen, en worden klanten beloond als ze op een milieuvriendelijke manier naar de salon komen. Maaike gebruikt handdoeken van bamboe (nog ecologischer dan ecologisch katoen) en maakt gebruik van ecologisch katoen bij wattenschijfjes en tissues. De bankzaken worden gedaan door de Triodos Bank. Maaike heeft afgelopen zomer overigens meegedaan aan de Beach Cleanup Tour (www.noordzee.nl/tour), waarbij ze geholpen heeft om de Noordzeekust te ontdoen van afval.

  Behandelingen
  Bij de salon kun je terecht voor allerlei schoonheids­behandelingen, variërend van een half uur tot anderhalf uur. Maaike biedt bovendien anti-agingbehandelingen, acnebehandelingen, manicure, voetverzorging en ontharen met behulp van hars. Van elke schoonheidsbehandeling gaat 20 cent naar ‘Beat the microbead’, de internationale campagne tegen plastic in de cosmetica.

  Huidprobleem aanpakken
  Eén keer in de zes weken komt er een huidtherapeut van Cosmetique Totale bij Eco Beauty. Je kunt dan bij haar terecht als je een huidprobleem hebt.

  Combinatieafspraken
  Eco Beauty bevindt zich in het voormalige pand van de ­Marechausseekazerne, naast de voormalige Landbouwschool aan de Brinkgreverweg. In hetzelfde pand zijn ook kapsalon SHAPE by Rebecca (www.shapebyrebecca.nl) en pedicurepraktijk Pédicurie (www.pedicurie.nl) gevestigd. Eventuele combinatieafspraken zijn hierdoor mogelijk. Je kunt online een afspraak maken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply