Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Ga voor een egalere, stevigere en soepelere huid
  4/4 - (1 stemmen)

  Omdat je het belangrijk vindt dat je goed voor de dag komt, zorg je goed voor jezelf. Je eet gezond, drinkt veel water en zorgt dat je voldoende slaap krijgt. Maar toch werkt je huid niet altijd mee. Als je in de spiegel kijkt, zie je droge plekjes, bultjes of rode vlekjes. Het is duidelijk tijd om je huid een goede opfris- en verwenbeurt te geven. Maar hoe pak je dat aan? Er zijn tegenwoordig zoveel behandelingen. Wat helpt nu écht?

  Voor welke huidbehandeling je ook kiest, het einddoel is bij alle behandelingen hetzelfde: die mooie ‘flawless skin’. Een rustige huid die je niet voelt, die verfijnd, fris en jeugdig is en een mooie ‘glow’ heeft. Als je er goed uitziet dan voel je je vaak ook goed en dat geeft je zelfvertrouwen.

  Maar hoe krijg je die mooie huid? Wij zijn van mening dat één behandeling heel mooi is om je huid een oppepper te geven of om even tijd voor jezelf in te plannen. Maar wil je preventief werken of een bepaald ‘huidprobleem’ aanpakken, zoals acne, couperose, rimpeltjes of een gevoelige huid, dan werken we in de salon met een persoonlijk behandelplan. Voor het opstellen van dit plan kijken we welke behandelingen jij nodig hebt en met welke ondersteuning. Hierbij willen we ook vooral de oorzaak van je huidprobleem oplossen. Dit zoeken we uit met onze uitgebreide intake en huidscan.

  Bij één van onze huidverjongingsbehandelingen maken we gebruik van onze microneedlingpen. Op een veilige, hygiënische en effectieve manier maken we allemaal kleine gaatjes in de huid zodat de speciale serums die het probleem in je huid moeten aanpakken dieper en sneller in je huid komen. Ook gaat je huid zich direct herstellen en maakt het jonge, gezonde collageen aan. Je huid wordt soepeler, steviger en gladder. Littekens en rimpels verminderen en pigmentatie vervaagt.

  De laatste trend met microneedling is BB-Glow, een techniek die je huid een ‘BB-cream’ effect geeft. BB-Glow is een gezichtsbehandeling waarbij je huid direct egaler, helderder en stralende teint krijgt. Na de behandeling brengen we speciale serums op kruidenbasis aan die qua kleur zijn afgestemd op jouw huid. Met de nano-dermabrasie techniek brengen we dit serum in de huid. Dit zorgt voor vermindering van vlekken, donkere kringen en couperose, opheldering van de huid en vooral direct een egalere huidsteint. Zowel de microneedling als de BB-Glow worden bij ons gecombineerd met een lichte peeling als voorbereiding op de behandeling, een collageen masker en LED-therapie voor het optimale herstel en mooiste resultaat.

  – Hanneke Wolters

  Maatwerk
  Huidinstituut Salon Hanneke skincare | wellness richt zich op de gehele verbetering van jouw huid! De behandelingen zijn altijd maatwerk en worden uitgevoerd door een hecht team van specialistes op het gebied van huid en permanente make-up.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply