Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga voor een gave huid
  Rate this post

  Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ­ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast ­nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan ­worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Maar er is wat aan te doen!

  Als eerste in Nederland maken we gebruik van de Dermalux LED-technologie. Daar zijn we best trots op. De Dermalux LED technologie is een geavanceerde anti-agingmethode die bestaat uit drie typen licht die gecombineerd toegepast kunnen worden in één behandeling. Juist die combinatie van licht zorgt voor snelle resultaten.

  Slechts 20 minuten
  Er wordt gebruik gemaakt van puur licht om een natuurlijk verjongings- en herstelproces van de huid te versnellen. LED-fototherapie maakt gebruik van specifieke golflengtes van licht om deze cellen opnieuw op te laden. Ze geven energie om sneller te genezen en te verjongen.Een behandeling neemt weinig tijd in beslag: een behandeling met de lamp duurt 20 minuten. Deze vermindert fijne lijntjes en rimpels en maakt de huid steviger en stralend. De lamp kalmeert een rode huid en verhoogt de hydratatie in de huid.

  Toepassingen
  Behandelingen zijn onder andere in te zetten voor huid­verjonging, rimpelvermindering, eczeem, psoriasis, rosacea, acne, het bevorderen van wondgenezing na een operatie, pigmentvlekken, in combinatie met een gezichtsbehandeling en na een chemische peeling. De mogelijkheden zijn oneindig.

  Acne
  Voor acne programmeren we de lamp op een anti-­bacteriële werking, zodat de ontstekingen sneller verdwijnen zonder irritatie. Het normaliseert de talgproductie,
  wat bij acne zorgt voor een vette huid en ontstekingen.Voor de beste resultaten adviseren we een strippenkaart of serie behandelingen te doen in een aantal weken. 2 of 3 keer per week een sessie van 20 minuten onder de lamp is voldoende. De methode is volledig veilig en het licht bevat geen UV-licht. De behandeling vermindert zelfs pijn en stimuleert de wondgenezing. Een behandeling kost € 35,-. Een huidspecialiste zal je adviseren welke behandelcombinatie ideaal is voor jouw specifieke behoeften.

  Transformage Massage
  De Transformage Massage brengt een ware lifting tot stand, al na één behandeling! De resultaten zijn echt verbluffend. Minder rimpels, meer volume in de huid, een huid die straalt, een uitgeruste blik en een gladde huid. Het is een combinatie van bindweefselmassage, cupping, deep tissue en lymfedrainage, die afvoerend werkt en volume terugbrengt in de huid, omdat we werken tot op de spieraanhechtingen.
  Het werken in de diepere huidlagen maakt deze massage bijzonder en zeer effectief. Het is een actieve behandeling om jouw huid te boosten. Deze behandeling geeft de beste resultaten in 6 behandelingen, met daarna een onderhoud van één keer per maand. Maar na een behandeling zul je al overtuigd zijn van
  de resultaten.

  Een volledige behandeling van gezicht, hals en decolleté kost € 95,-. Na een eerste volledige behandeling kun je ook kiezen voor een deelbehandeling, eventueel gecombineerd met een gezichtsbehandeling, die 40 – 55 euro kost.

  Ben je nieuwsgierig geworden naar deze methode?
  Kom vrijblijvend langs voor een passend advies voor
  jouw huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply