Rate this post
 • Ga voor tijdloze schoonheid
  Rate this post

  Volwassenheid. Tijdloze schoonheid. Aanstekelijke vitaliteit. Jouw huid kent de kracht van vernieuwing. Ga dus niet op zoek naar rimpeltjes, maar naar een pure uitstraling. Laat zien hoe mooi je bent. Dr. Hauschka ondersteunt het natuurlijke regeneratieproces met een hoogwaardige cosmeticalijn die de huid gericht stimuleert.

  Je huid vervult overdag andere taken dan ’s nachts. Overdag is haar activiteit naar buiten gericht: zij is onze verbinding met de wereld en tegelijkertijd de afgrenzing ervan. ’s Nachts hoeft ze ons niet te beschermen tegen prikkels van buitenaf. Ze keert haar kracht dan naar binnen om te regenereren.

  Vitaliteit ondersteunen
  De kennis en de kracht om te regenereren zit in de cellen opgeslagen. Daar kun je op vertrouwen. Elke 28 dagen vernieuwen de cellen in de huid zich. Voor dit natuurlijke ritme creëert Dr. Hauschka, met hoogwaardige oliën en zorgvuldig geselecteerde heilzame plantenextracten, verzorgende impulsen. Zo wordt de regeneratiecyclus van je huid ondersteund en gestimuleerd. Dr. Hauschka kan de tijd niet terugdraaien, maar wel de vitaliteit van je huid ondersteunen en haar stimuleren om vocht vast te houden en je huid steviger te laten aanvoelen.

  Verbondenheid
  In de visie van Dr. Hauschka is alles met elkaar verbonden: je gezicht met je lichaam, je lichaam met je stemming, je stemming met je uitstraling. Je hebt dan ook geen langdurig huidtype, maar een tijdelijk en constant veranderend huidbeeld. Hierbij speelt ook leeftijd een rol. Elk huidbeeld vraagt een juist afgestemde combinatie van een uitgebalanceerde vochthuishouding, bindweefselondersteuning
  en antioxidantwerking.

  Naast het gehele Dr. Hauschka-assortiment heeft De Hazelaar ook speciaal opgeleide adviseuses en een Dr. Hauschka Therapeut tot je beschikking.

  De Dr. Hauschka Salon is gevestigd in Drogisterij ‘De Hazelaar’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply