fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ga vóór de zomer je problemzones te lijf!

  De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de luchtige jurkjes, zwierige rokjes en korte broekjes weer uit de kast worden gehaald. Herken je het gevoel dat je lichaam nog niet klaar is voor deze onthullende kleding? Je schaamt je voor die vetrolletjes op je buik waar je maar niet van afkomt. Wil jij het droomfiguur terug zonder ingewikkelde diëten of medische ingrepen?

  De Jett Thermo Wave & Shock System pakt al je probleemzones aan en geeft jou je droomfiguur terug in 9 weken. Deze methode zorgt voor een snellere reductie van het onderhuidse vetweefsel, door synergetisch gebruik van Thermo-Cryolipolyse en daaropvolgend de toepassing van akoestische schokgolven.
  Deze schokgolven verstrakken en verstevigen de huid door nieuw collageen te stimuleren. De applicators van de Jett Thermo Wave zijn uitgerust met een unieke microcomputer die een temperatuur handhaaft van 4 tot 39,5 graden. Studies hebben aangetoond dat de combinatie van Thermo-Cryolipolyse en daaropvolgend de toepassing van akoestische schokgolven, de afbraak van vetcellen aanzienlijk versnelt en de huid steviger maakt. Deze combinatie zorgt voor een snellere vermindering van vet.

  Thermo-Cryolipolyse
  Het is algemeen bekend dat de vetweefselcellen gevoelig zijn voor temperatuurverschillen. Na blootstelling aan deze koude en warme temperaturen, thermische schokken en elektrische stimulatie vindt in een week de ontwikkeling van onsteking in het vetweefsel plaats. Ongeveer een maand na toepassing nemen deze ont­stekingsreacties af. Op dat moment staan adipocyten op het punt van hun celdood en hun verwijdering wordt geïnitieerd door het immuniteitssysteem.

  Akoestische schokgolven
  De Shock Wave is een combinatie van akoestische schokgolven en elektrische golfvormen die tegelijkertijd in het weefsel worden overgedragen. Akoestische golven vernietigen de ingekapselde cellen en het weefsel wordt zachter en stimuleert ook de microcirculatie in het weefsel, zodat het de verwijdering van vetten versnelt. Verder is er ook de vorming van nieuwe collagene vezels, waardoor de huid flexibeler, steviger en gladder wordt.

  De behandeling is geschikt voor:
  -dijen, armen, buik, heupen en billen
  – cellulite
  – lymfatische congestive
  – striae
  – spieronregelmatigheden na liposuctie

  Gezichtsbehandeling
  Het Jett Thermo Wave systeem biedt tevens een huidverbetering en anti-aging middels thermo-elektroforese. De combinatie van temperatuurverschillen van koud naar warm stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de opname van actieve ingrediënten. 90% van deze ingrediënten wordt getransporteerd naar de binnenste huidlagen.

  De behandeling is geschikt voor:
  – rimpels
  – acne
  – onregelmatige pigmentatie
  – rosacea
  – verstrakking van de huid

  Resultaat
  Het aanpakken van probleemzones met wisselende koude en warme temperaturen veroorzaakt uitdoving van vetcellen en vervolgens een reactie in het lichaam. De daaropvolgende toepassing van schokgolven produceert genezende en regeneratieve processen en het versnelt daarom de afbraak van het natuurlijke vet in het lichaam, en dus is het resultaat sneller zichtbaar en wordt het effect verdubbeld. Beide methoden zijn veilig en zacht voor lichaam en huid.

  Jett Thermo Wave duurt 60 minuten en Shock System duurt 15 minuten. De behandelingen zijn volledig veilig en pijnloos. De kuur duurt 9 weken en werkt vervolgens nog 6 maanden door. Met blijvend resultaat!

  Proefbehandeling van 60 minuten voor slechts € 49,-
  Actie Kuur van 9 weken: € 75,- (normaal € 95,-) per behandeling

  ‘Ik ben mijn hangende buikje kwijt!’

  Anna: ‘Het afgelopen jaar leefde ik niet zo gezond en de oorzaak hiervan was stress. Ik had het zó druk met mijn werk, dat gezonde maaltijden er vaak bij inschoten. Ook propte ik mij elke avond vol met chips en frisdrank. Ik groeide aanzienlijk en voelde me vreselijk. Zó vreselijk dat ik na een aantal maanden fanatiek ben gaan sporten. Ik moest en zou mij weer goed voelen in mijn lichaam. Het afvallen lukte, het kwijtraken van mijn buikje niet.’

  ‘Op internet ging ik zoeken naar methodes om mijn buikvet kwijt te raken. Een streng dieet zag ik niet zitten en een medische ingreep al hélemaal niet. Er moest toch een tussenweg zijn? Per toeval las ik iets over de Jett Thermo Wave & Shock System. Met deze techniek kon ik vet verliezen zonder naalden of operatie. Dat klonk goed! Ik besloot een proefbehandeling te ondergaan bij Huid&Duin.’

  ‘Na de proefbehandeling was ik zó enthousiast! Ik hoefde helemaal niks te doen, enkel te liggen op een bank met een soort band om mijn buik. Deze band gaf koude en warme schokken op mijn lichaam. Het deed geen pijn en het duurde slechts 60 minuten. Die waren zo om! Ik besloot het traject van 9 weken in te gaan, met verbluffend resultaat. Ik ben maar liefst 20% van mijn buikvet kwijt. Ik ben supertevreden over deze techniek en raad het iedereen aan!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply