Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het gaat nu de goede kant op
  Rate this post

  In 2011 kreeg ik een beroerte, waardoor ik aan één kant verlamd raakte. Ik kon maar moeilijk bewegen en had veel pijn.

  Mijn huisarts verwees me door naar fysiotherapeut Annemarijn. Die gaf massages bij mij thuis en liet me oefeningen doen in een zaal, en met succes! Helaas kreeg ik een jaar later opnieuw een beroerte, waarbij ik compleet verlamd raakte en voornamelijk in bed lag. Onder begeleiding van Annemarijn ging ik werken aan mijn revalidatie, en het gaat nu de goede kant op. Inmiddels ken ik Annemarijn al 6 jaar, en ik probeer iedere week te komen. Bewegen in een groep is, naast goed voor je gezondheid, ook nog eens fijn door de sociale contacten. Je ziet verschillende mensen met verschillende klachten die allemaal werken aan verbetering. De oefeningen zijn heel afwisselend, omdat er verschillende apparaten zijn, dus het is nooit saai. We beginnen met stoeloefeningen voor ons hele lijf en daarna werk ik aan mijn conditie, want ik word nogal snel moe. Annemarijn is gericht op het aanpakken van klachten en stimuleert en motiveert je. Iedereen in de groep heeft er baat bij! Naast de groepsfysiotherapielessen doe ik elke vrijdag mee aan hydrotherapie. Dan doen we in een warmwaterbad oefeningen. Leuk om te doen! Andere mensen zien ook aan me dat ik vooruitga, en inmiddels gaan ook mijn moeder en een vriendin mee, die ook zo hun eigen klachten hebben. Die vinden het ook hartstikke leuk!

  – Sieglien Dijkstra-Ooiberg

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply