Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Met een gave huid de zomer in
  Rate this post

  De afgelopen wintermaanden hebben je huid behoorlijk op de proef gesteld. Kou en wind tasten namelijk de natuurlijke beschermlaag van je huid aan. Na de winter heeft je huid dus extra voeding nodig. Met een oosterse gezichtsbehandeling maak je je huid weer gezond en mooi voor de zomer!

  Niet alleen de winterse kou, maar ook stress, verkeerde voeding, luchtvervuiling, vochttekort (slecht drinken), verwarming en de drogeluchtairco hebben een negatieve invloed op je huid. Bij de oosterse gezichtsbehandeling bekijkt schoonheidsspecialiste Trea Müller de Voer waar jouw huid behoefte aan heeft. Je huid wordt diep gereinigd en dan wordt die met speciale olie met warme stenen gemasseerd, om de doorbloeding op gang te zetten en de huid strakker te maken, doordat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Ook wordt door de behandeling de de vochtbalans hersteld. Na de massage wordt er een masker met olie en kruiden aangebracht. Hierbij is het mogelijk om een high tea te krijgen! Deze behandeling is ook leuk om samen met een vriendin of vriend te ondergaan.

  Bodyscrub en pakking
  Voor een mooie huid in de zomer kun je een bodyscrub ­krijgen en daarna een pakking voor je huid, die licht ingemasseerd wordt. Ook kun je een pakking krijgen om cellulitis mee aan te pakken. Daarna kun je lekker douchen en dan krijg je een heerlijke high tea.

  Oosterse manicure of pedicure
  Ook kun je bij Trea een oosterse manicure of oosterse pedicure krijgen, die een droge huid door de winter aanpakt.
  Je krijgt eerst een manicure of pedicure, dan een scrub en een olie waar je huid behoefte aan heeft, en dan wordt er met warme stenen gemasseerd. Vervolgens is er een pakking met kruiden met daarna massage met een speciale crème. Ook bij deze behandeling kun je een high tea krijgen.

  Paraffinebad
  Je handen en voeten hebben na de winter goede voeding nodig. Ook daar heeft Body and Soul een behandeling voor. Na een scrub krijg je een massage met aangepaste crème-olie, en dan worden ze in paraffinebad gedaan, en zijn de handen en voeten weer heerlijk zacht.

  Ten slotte kun je bij salon Body and Soul terecht voor gellak voor je handen en voeten. Mooi je slippers in!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply