Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ze gaven mij het vertrouwen dat ik het kon’
  Rate this post

  Ik kende mijn verloskundige al van mijn vorige zwangerschap, dus toen ik 10 maanden geleden zwanger werd van mijn tweede kindje, was de keuze snel gemaakt… Wat me erg bevalt aan De Ooievaar Verloskundigen, is dat de praktijk kleinschalig is, met een klein team. Je ziet steeds dezelfde verloskundigen, dus je hoeft je verhaal niet steeds weer aan anderen te vertellen. Ze kennen je en zijn erg betrokken. Om een voorbeeld te geven: bij mijn eerste bevalling waren er wat complicaties, en daar hielden ze goed rekening mee. Dat vond ik heel fijn!

  Tijdens de spreekuren was er veel tijd en ruimte voor mijn vragen, maar ook buiten de spreekuren om kon ik altijd bellen als ik bijvoorbeeld ergens aan twijfelde. Ik had echt het gevoel dat ze dag en nacht voor me klaarstonden.

  Toen de bevalling eraan zat te komen, gaven de verloskundigen mij het vertrouwen dat ik het op eigen kracht kon. Ook nadat mijn dochtertje geboren was, hadden ze ook alle tijd voor me en gaven ze niet alleen mij aandacht, maar ook mijn andere dochter en mijn man.

  Inmiddels is Daniek vijf weken oud, en hoewel ik af en toe slapeloze nachten heb, gaat het hartstikke goed! Als ik terugkijk op de hele afgelopen periode, zou ik zeggen dat die intens was, maar mooi en bijzonder. Ik zou De Ooievaar Verloskundigen aan iedere zwangere aanraden!

  – Maartje uit Zwolle

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply