Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw gebit mooi en gezond
  Rate this post

  Je voelt je gezond, fris en stralend als je met een gezonde glimlach over straat loopt. Een verzorgd gebit is je persoonlijke visitekaartje. Ten minste, als jij je gebit regelmatig laat controleren door een mondhygiëniste die jou tips geeft over jouw mondverzorging. Weet jij al wat jouw gebit nodig heeft om mooi en gezond te blijven?

  De één kan beter zijn tanden stoken, de ander kan beter rageren. Mondwater met fluoride is altijd goed, maar een te harde tandenborstel kan jouw tandvlees beschadigen. Speeksel heeft iedereen, maar de samenstelling kan netanders zijn. Waar jij al binnen een paar dagen tandsteen hebt ontwikkeld, heeft een ander sneller gaatjes. Met de juiste tips en behandelingen blijft jouw gebit gezonden zorgeloos!

  In goede handen, mooie tanden
  Voor een gezond gebit kun je terecht bij PreCare Mondzorg. Dit is een vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk.De medewerkers voeren met veel passie en plezier het beroep van mondhygiënist uit. De behandelingen zijn gericht op preventieve mondzorg en parodontale (tandvlees) behandelingen. Iedereen is welkom. Van kinderen totouderen. De medewerkers van deze praktijk zijn erg servicegericht. ­Samen met jou werken ze aan de gezondheid van jouw gebit. Als je daar toestemming voor geeft, is er contact met met je tandarts. Het uiteindelijke doel van PreCare Mondzorg is te komen tot een passend behandelplan en een optimaal behandelresultaat waarbij de behandeling, het verlenen van up-to-date zorg, preventie, correcte informatieoverdracht en bejegening in een prettige sfeer worden uitgevoerd.

  Tandvlees
  Een goede mondhygiëne is de basis van gezond tandvlees. Gezond tandvlees is de basis van een gezond gebit.Het onderhoud en de behandeling van je tandvlees is minstens zo belangrijk als dat van je tanden en kiezen! Ondanks een goede verzorging van je gebit, is de mond­hygiënist een regelmatig bezoek meer dan waard.Zo kunnen gaatjes en ontstekingen worden voorkomenen eventuele problemen vroegtijdig worden ontdekt.Een verwijzing van de tandarts is niet nodig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply