Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • jouw gebit mooi en gezond
  Rate this post

  Je voelt je gezond, fris en stralend als je met een gezonde glimlach over straat loopt. Een verzorgd gebit is je persoonlijke visitekaartje. Ten minste, als jij je gebit regelmatig laat controleren door een mondhygiëniste die jou tips geeft over jouw mondverzorging. Weet jij al wat jouw gebit nodig heeft om mooi en gezond te blijven?

  De één kan beter zijn tanden stoken, de ander kan beter rageren. Mondwater met fluoride is altijd goed, maar een te harde tandenborstel kan jouw tandvlees beschadigen. Speeksel heeft iedereen, maar de samenstelling kan net anders zijn. Waar jij al binnen een paar dagen tandsteen hebt ontwikkeld, heeft een ander sneller gaatjes. Met de juiste tips en behandelingen blijft jouw gebit gezond en zorgeloos!

  In goede handen, mooie tanden
  Voor een gezond gebit kun je terecht bij Mondzorgpraktijk Zuilen. Dit is een vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk. De medewerkers voeren met veel passie en plezier het beroep van mondhygiënist uit. De behandelingen zijn gericht op preventieve mondzorg en parodontale (tandvlees) behandelingen. Iedereen is welkom. Van kinderen tot ouderen. Ben je niet in staat om naar de praktijk toe te komen? Dan komen de mondhygiënisten van Mondzorgpraktijk Zuilen bij jou thuis!  De medewerkers van deze praktijk zijn erg servicegericht. ­Samen met jou werken ze aan de gezondheid van jouw gebit. Als je daar toestemming voor geeft, is er contact met met je tandarts. Het uiteindelijke doel van Mondzorgpraktijk Zuilen is te komen tot een passend behandelplan en een optimaal behandelresultaat waarbij de behandeling, het verlenen van up-to-date zorg, preventie, correcte informatieoverdracht en bejegening in een prettige sfeer worden uitgevoerd.

  Tandvlees
  Een goede mondhygiëne is de basis van gezond tandvlees. Gezond tandvlees is de basis van een gezond gebit. Het onderhoud en de behandeling van je tandvlees is minstens zo belangrijk als dat van je tanden en kiezen! Ondanks een goede verzorging van je gebit, is de mondhygiënist een regelmatig bezoek meer dan waard. Zo kunnen gaatjes en ontstekingen worden voorkomen en eventuele problemen vroegtijdig worden ontdekt. Een verwijzing van de tandarts is niet nodig.

  Mondzorg aan huis
  De nadruk bij mondzorg aan huis is gericht op de mondverzorging en lastenverlichting, zoals het ontlasten van pijn en/of ongemakken in de mond, begeleiding van de mondhygiëne en het geven van instructie en advies. Je hebt baat bij mondzorg aan huis als je de deur niet uit kunt of durft, bedlegerig bent of niet meer zelfstandig kunt poetsen. Ook voor nog thuis wonende mensen met dementie of Alzheimer kan mondzorg aan huis een oplossing zijn. Denk aan ongemakken als het hebben van een droge mond, kauw- en/of slikproblemen, mucositis (ontsteking van het mondslijmvlies), schimmelinfectie, ontstoken tandvlees of een slechte adem.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply