Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geboortehotel: in de wieg gelegd voorzorg
  Rate this post

  Niet iedereen wil of kan thuis bevallen. Je wil niet thuis bevallen omdat je medische zorg achter de hand wil hebben. Of de bevalling komt eerder dan gepland en je zit midden in een verbouwing… Wat zou je dan zeggen van rustig bijkomen van je bevalling in een warm aangeklede hotelkamer?

  Wat is er fijner dan je kraamtijd doorbrengen in een sfeervol en rustig kraamhotel, waar jij 24-uurs zorg kunt verwachten zónder extra kosten? Niet de TL-verlichting van het ziekenhuis, niet hoeven stofzuigen voor het bezoek dat langskomt en geen stress, omdat hulp altijd in de buurt is. Een soort minivakantie! De kraamverzorgende helpt je graag met het verschonen van luiers of met het op gang brengen van de borstvoeding.

  Gratis overnachten in het kraamhotel
  Begeleiding in het op gang brengen van de borstvoeding blijkt vaak nodig. De kraamverzorgenden van GeboorteHotel Haga hebben zich gespecialiseerd in het laten slagen hiervan. Je kunt rustig landen op de roze wolk. Je mag bijkomen. Dat is nog eens wat anders dan na de bevalling in het ziekenhuis douchen en direct naar huis. Vele mensen denken dat een kraamhotel erg duur is, maar de vergoeding is bijna vergelijkbaar met normale kraamzorg. Het enige verschil zit hem in materiaal- en maaltijdkosten, maar die heb je anders ook. Je betaalt niets voor de overnachtingen!

  Jouw kindje, jouw kraamtijd
  Voor onze kraamverzorgenden is geen wens te gek.
  Tijdens het intakegesprek zal de zorgconsulente al je
  wensen vastleggen in een zorgplan. Na de bevalling weet de kraamverzorgende precies waar die rekening mee moet houden. Wil je bijvoorbeeld dat de kraam­v­erzorgende rekening houdt met bepaalde culturele / religieuze normen en waarden? Geen probleem!

  Kwaliteit
  Wij zijn in het bezit van het HKZ-certificaat. Daarnaast zijn al onze kraamverzorgenden borstvoeding- en EHBO-gecertificeerd. Dit betekent dat zij voldoen aan alle eisen die gesteld zijn aan kraamzorgorganisaties. Ook voldoen ze aan alle eisen die gesteld worden aan een werkend kwaliteitsmanagementsysteem. Dit is een systeem waarmee de kwaliteit van de zorgverlening wordt gemeten, geëvalueerd en verbeterd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply