Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je brein een nieuwe boodschap mee
  Rate this post

  We hebben steeds meer behoefte aan balans in ons leven. Onze huidige maatschappij bezorgt ons veel stress. Of doen we dit zelf? We willen alle ballen in de lucht houden, op het werk, thuis in ons gezin, naar de sportschool en ook ons sociale leven moet doorgaan.

  Ons lijf gaat op een bepaald moment protesteren. Het is te veel, het raakt uit balans. Dan is de belasting groter dan ons lijf aankan en ontstaan er klachten zoals vermoeidheid, slaapproblemen en een verzwakt immuunsysteem.
  In mijn praktijk vind ik deze problemen terug tijdens het onderzoek op fysiek niveau. Dit heeft uiteraard zijn wisselwerking met hoe we ons mentaal voelen. Fysiek kunnen we met een behandeling de balans herstellen, maar het vraagt ook een wijziging in het levenspatroon. Met voedingssupplementen kunnen we de stress weer normaliseren, maar willen we dit behouden, dan moeten we beter luisteren naar ons lichaam. Tijd voor jezelf nemen. Eens een heerlijke boswandeling maken bijvoorbeeld en zorgen dat je je weer kunt opladen.
  Vaak adviseer ik om tijdens dit herstelproces de Happiness Tweaklite te gebruiken. Als je het programma 1 keer per dag uitvoert, kan het brein een nieuwe boodschap integreren, zoals zelfvertrouwen, ontspanning en een gelukkig gevoel.
  Door een speciaal kleurenlichtprogramma met pulserend licht wordt het bewuste brein even uitgeschakeld en kan een boodschap voor het onbewuste binnenkomen. Het duurt slechts 5 minuten en het effect is onmiddellijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply