Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
2.4/4 - (1 stemmen)
 • Geef de moed niet op!
  2.4/4 - (1 stemmen)

  Het breekt je op: al tijden kamp je met een klacht of een bepaald probleem. Je zou het misschien niet denken, maar bij een groot aantal lichamelijke en psychische klachten kun je goed terecht bij een hypnotherapeut. Hypnotherapie is een mooie, subtiele methode om te werken aan verandering. Het helpt je om je bewust te worden van de oorzaak van je klachten en deze positief te veranderen. Deze manier van werken biedt enorm veel mogelijkheden!

  Wanneer werkt hypnotherapie?
  Het állergrootste voordeel van hypnotherapie? Het is een zeer snelle en doeltreffende therapie die toepasbaar is bij veel problemen en (hulp)vragen.

  Zelfvertrouwen
  Weet jij je geen houding te geven, durf je je mening niet te uiten of voor jezelf op te komen? Of heb je last van een depressie of een burn-out? Met hypnotherapie kun je aan je zelfvertrouwen en je eigenwaarde werken, zodat je weer vol zelfvertrouwen in de wereld staat. Perfectionisme en de lat heel hoog leggen voor jezelf is vaak de onderliggende oorzaak van een burn-out. Ook middels bewustwording en hypnotherapie is deze oorzaak snel en goed te behandelen.

  Angsten
  Jij hebt bijvoorbeeld last van spinnenangst of angst voor andere dieren of insecten. Of je hebt sociale angsten, vliegangst, verlatingsangst, claustrofobie, hoogtevrees of straatvrees.

  Prikkelbare darmsyndroom (PDS)
  Met hypnotherapie kun je de oorzaken van deze klachten aanpakken, zodat de klachten (zoals buikpijn, obstipatie en diarree) kunnen afnemen of helemaal verdwijnen.

  Ongewenste emoties
  Zomaar van een trauma of een onverwerkte gebeurtenis uit het verleden afkomen is lastig, net als van steeds terugkerende ongewenste emoties als verlegenheid, verdriet, boosheid en jaloezie. Hypnotherapie kan ervoor zorgen dat de nare emotie weggehaald wordt.

  Verslavingen
  Het bekendst is hypnotherapie misschien wel van het aanpakken van een rookverslaving. Maar ook andere verslavingen, zoals een eetverslaving, kunnen er effectief mee aangepakt worden.

  Allergieën
  Allerlei allergieën, zoals een voedselallergie, hooikoorts, een huisstofmijtallergie of een kattenallergie, kunnen succesvol behandeld worden.

  Overgewicht
  Met een ‘virtuele maagband’ is het mogelijk om het onderliggende probleem van overgewicht aan te pakken. Afvallen volgt dan vanzelf, doordat je leert te luisteren naar je lichaam.

  Ontmoet Marion
  Marion vertelt: ‘Met bewustwording leer je op een andere manier dan je gewend bent naar jezelf te luisteren. Je komt dichterbij je onbewuste gevoelens en overtuigingen. Hierdoor kun je nieuwe inzichten krijgen, en deze op je eigen manier toepassen in je dagelijks leven. Mijn missie? Dat jij de beste versie van jezelf wordt! Op een zachte en tegelijkertijd ook eerlijke en confronterende manier vorm ik een spiegel voor je. Ik inspireer je om meer uit jezelf te halen, en je dromen en verlangens in vervulling te brengen. Wat jouw wens ook is, met mijn toewijding, intuïtie en deskundigheid zal je snel resultaat merken. Ik maak overigens niet alleen gebruik van bewustwording, maar ook van technieken als hypnotherapie, NLP en healing. Daarnaast geef ik ook energetische massages. In het speciaal voor jou gemaakte programma zet jij grote stappen naar een wereld waarin jij gelukkig bent!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply