Rate this post
 • Geef een geschenk aan jezelf
  Rate this post

  Is het luisteren naar je innerlijke stem naar de achtergrond verdwenen? Heeft het geven van gehoor aan wat er van jou verwacht wordt, zowel privé als zakelijk, een grote prioriteit gekregen en voldoe je zelfs aan andermans verwachting wat betreft je uiterlijk of modekeuze? Grote kans dat vermoeidheid, stress en/of vage klachten je leven zijn binnengeslopen.

  Herken jij jezelf hierin? Zou je hier wel een verandering in willen aanbrengen, maar weet je niet hoe?
  Met ABC Coaching ga je in contact met innerlijke bronnen van persoonlijke kracht. Je gaat vanuit je overleefstrategie, die je lifestyle negatief hebben beïnvloed, naar de basisoorzaak. Vaak zijn belemmerende overtuigingen die je over jezelf hebt uitgeroepen, in de kinderjaren ontstaan, ook al heb je nog zo’n mooie jeugd gehad. Door die belemmeringen te onderzoeken, geef je jezelf de kans om deze om te buigen naar positieve overtuigingen.
  In de ABC Coaching ga je altijd uit van je cirkel van kracht, in kleur uitgevouwen, en kom je in contact met je oorspronkelijkheid, je vreugde, liefde, humor en creativiteit. Je maakt daarin jouw herstellende, helende innerlijke reis. Met praktische, creatieve werkvormen en mindfulness luisteren naar jouw innerlijke stem.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply