Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef het najaar kleur. Jóúw kleur!
  Rate this post

  Natuurlijk is het áltijd een goed moment voor een nieuw kapsel. Maar het begin van een nieuw seizoen is hier al helemaal het perfecte moment voor! Laat je inspireren door de laatste najaarstrends op het gebied van kleur, model en structuur en ga met een adembenemende look het najaar door!

  Kies voor kleur!
  Ook al zijn de najaarsluchten nog zo grauw, voor jouw haar hoeft zéker niet hetzelfde te gelden. Met de Colorblaster van Indola was het creëren van een gave, iconische najaarslook nog nooit zo makkelijk! Dé hitkleur van de herfst is voor edgy lefhebbers. Ga voor intens blauw en maak een gewaagd statement op iedere haarlengte! Heb je van jezelf lichtblond haar? Grijp dan je kans om je lokken te voorzien van een roze tint. Met de Colorblaster ‘Willow’ creëer je een zachte pastelkleur, of maak je een dieproze tint. Voor een waanzinnige winterlook geef je je kastanjebruine lokken die je van jezelf hebt, een luxueuze touch met bronzen highlights. Enne, verven slecht voor je haar? De Colorblaster is eigenlijk een kleurconditioner en bevat het ‘increased care’-effect. Hiermee krijgt je haar niet alleen niet alleen een mooi kleurtje, maar ook een optimale verzorging!

  Hairshed
  Als jij je haar kamt na het wassen, schrik je je een hoedje. Je kam zit vól met haren! Niets om je zorgen over te maken. Zoals de bomen hun blaadjes verliezen, verlies jij waarschijnlijk wat meer haar dan normaal in het najaar. Bij de één is dat wat meer dan bij de ander. Deze ‘hair shed’ begint ergens in augustus en duurt ongeveer tot eind november. No worries: je toegenomen haaruitval is niet ernstig, maar tijdelijk. Na enkele weken herstelt je normale haargroei weer. Heb je van jezelf al dun haar en wil je de haaruitval zoveel mogelijk voorkomen? Een makkelijke tip is dan om wat vaker spinazie, zalm, walnoten, eieren en yoghurt te eten. Hier zitten de juiste vitaminen en mineralen in die een gezonde haargroei bevorderen.

  Mooie modellen
  Dé haartrend van deze herfst is ó zo mooi en tegelijkertijd ó zo makkelijk! Ga voor een opgestoken kapsel met een relaxed gevoel. Dit kapsel creëer je door je haar op te steken, en een paar plukken los te laten. Hiermee krijg je een echte nineties vibe. Voeg extra pit aan je look toe met een goed geknipte bob mét pony. Voor deze grafische cut hoef je geen glad, stijl haar te hebben. Ook als je van jezelf golvend haar hebt, staat deze look práchtig! Lange, volumineuze lokken verlaten ook deze winter het straatbeeld niet. Een lang kapsel wordt extra indrukwekkend met een lange pony, die net iets over je wenkbrauwen valt. Voeg wat extra’s aan je look toe en zorg ook voor een prachtige, gezonde glans. Of ga voor ‘easy’ en wikkel je lange lokken in een losse knot.

  Voor jou!
  Heb jij je laten inspireren en wil jij jezelf ook een mooie najaarslook aanmeten? Dan zit je helemaal goed bij Traditions Boxtel! Maud Bouman en de andere teamleden van Traditions Boxtel worden gezien als dé kleurspecialisten van de regio. En dat is niet heel verwonderlijk, want zij hebben allemaal de opleiding tot kleurspecialist voltooid. Niet alleen kun je daarom rekenen op het vakkundig toepassen van de modernste kleurtechnieken. Door de expertise en kennis kun je ook rekenen op een goed én eerlijk advies. Maud: ‘Afhankelijk van je haartype, oogkleur en gezichtsondertoon staat niet elke kleur verf bij iedereen. Ik zie in één oogopslag of een kleur bij je uiterlijk past of niet. Met de kleurstaafjes in de salon laat ik je zien welke kleuren mooier bij jou zouden passen. De kans bestaat dus dat je naar buiten gaat met een andere kleur dan die je in de eerste had gewenst. Maar dat is dan wél een kleur die al jouw sterke kenmerken van je uiterlijk benadrukt en écht bij je past!’

  Tips voor thuis
  De lekkerste haarmaskertjes maak je zelf! Waarschijnlijk heb je de meeste ingrediënten al in je keukenkastje. Wat heb je nodig voor een heerlijk honingmaskertje? Slechts twee dingen, namelijk een half kopje honing en een kwart kopje olijfolie. Meng de honing en olijfolie en verwarm dit in een pannetje. Als het mengsel is afgekoeld, breng je het gelijkmatig aan over je hele haar. Laat het masker een half uurtje intrekken. Spoel het daarna uit met lauw water en wat shampoo. Je haar voelt weer zacht en stevig aan!

  Voor ieder wat wils
  Traditions Kappers combineert het ambachtelijke kappersvakmanschap met de nieuwste technieken en trends, van een reguliere knipbeurt tot extreme styling. Vertrouwde technieken die de basis van het vak vormen, maar doorgaans niet meer worden toegepast, vind je hier nog wel. Zo ben je er zeker van dat je een coupe krijgt aangemeten die goed valt en ook thuis goed in model te brengen is. Verder ben je hier zéker op de juiste plek voor de laatste kleuren, modellen en stijlen van dit seizoen. Ook fijn: dit alles krijg je voor een betaalbare prijs!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply