Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je huid een snelle boost
  Rate this post

  Heb je een druk leven met partner, ­kinderen, werk, huishouden enzovoorts? Wil je tijd voor jezelf inplannen?

  Een Dermalogica MicroZone treatment is een korte, doeltreffende behandeling van 20 minuten, en is gericht op een bepaalde huidzone of huidconditie die extra aandacht verdient. De treatments geven je huid een snelle boost en de oppepper die nodig is. Het voordeel van deze treatments is dat ze tijdsefficiënt zijn en je gelijk resultaat ervaart.

  En de voordelen van thuis je huid in een topconditie houden met een Dermalogica masker?
  1.     Je ervaart direct resultaat. Door hoge concentraties werkzame stoffen in Dermalogica’s maskers ervaar je direct na het verwijderen ervan resultaat op de huid.
  2.     Je verbetert je huidconditie. Door regel­matig een masker te gebruiken dat ­afgestemd is op jouw huidbehoefte, geef je de huid een flinke oppepper en ­verbeter je de huidconditie.
  3.     Je pakt specifieke huidzorgen aan. ­Maskers zijn ideaal voor het aanpakken van specifieke huidzorgen, zoals dehydratatie, onzuiverheden en verlies van elasticiteit.
  4.     Je ontspant lichaam en geest. Naast gunstige effecten op je huid kunnen maskers ook een positieve uitwerking hebben op de geest door tijdens het inwerken van het masker echt even tijd voor jezelf te nemen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply