Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je huid weer nieuwe energie
  Rate this post

  Niet iedereen heeft een supergave huid. Maar je hoeft je er niet bij neer te leggen als jouw huid on­regelmatigheden vertoont. Nu is er Carboxytherapie!

  Gedurende vele jaren werd Carboxytherapie gezien als een effectieve methode voor het behandelen van littekens en pigmentvlekken. Recentelijk is aangetoond dat Carboxytherapie, naast de bekende effecten, het onderhuidse vet kan beïnvloeden met als resultaat vermindering van de zwelling rondom de ogen. Het is ook bewezen dat deze therapie een significant effect heeft op verbetering van donkere kringen onder de ogen, sproeten, acne en atopische dermatitis (constant droge en geïrriteerde huid).

  Hoe werkt het?
  De pijnloze behandeling bestaat uit een oxygel en een vliesmaskervel. Zodra deze met elkaar in contact komen, ontstaat er CO2. De reactie tussen de gel en en het masker duurt ongeveer 20-30 minuten en gedurende deze tijd wordt de CO2 door de huid opgenomen en heeft dat onmiddellijk effect. CO2 bevordert een verhoogde zuurstoftoevoer naar het gebied, wat belangrijk is voor de celstofwisseling. Zodra de CO2 wordt geabsorbeerd in de huid, stroomt zuurstofrijk bloed naar het gebied in reactie op de toegenomen CO2. Zuurstof heeft zowel een hydraterende als revitaliserende werking met als resultaat een beter uitziende huid. Het gebruik bevordert de elasticiteit van de huid, verbetert de teint en structuur van de huid, vermindert fijne en diepe rimpels en vermindert zichtbaar storende donkere kringen rond de ogen.

  Tevens is het ideaal om te combineren met collageen­stimulerende behandelingen, zoals de Venus Swan en de Collageen Booster. Als we de huid extra collageen willen laten produceren, heeft de huid extra energie nodig.

  Deze Carboxytherapie is aan te raden in kuurvorm totdat de achterstand in je huid is ingelopen. Ook is het mogelijk om een losse behandeling te ondergaan voor een enorme boost voor de huid. Dat maakt deze behandeling dé behandeling voor wie er stralend wil uitzien op een feest!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply