Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je figuur het hele jaar door aandacht
  Rate this post

  De eerste helft van het jaar heb je hard gewerkt aan jouw ‘summer body’, maar je wilt natuurlijk niet alléén in de zomer een mooi lijf. Ook als je bikini weer achter in de kast verdwijnt, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

  Je wilt na de winter immers niet helemaal opnieuw beginnen. Daarom blijf je gezond eten en genoeg bewegen, maar het lijkt wel alsof je die laatste vetrandjes rondom je buik er maar niet afgetraind krijgt. Behoorlijk demotiverend. Hoe fijn is het dan dat er een oplossing is die juist met die vervelende probleemzones afrekent.

  Geluids- en drukgolven
  Een methode die op pijnloze en veilige manier vetcellen afbreekt is lipocavitatie. Door middel van geluids- en drukgolven worden vetcellen vernietigd. De behandelkop, die gebruikt wordt voor de behandeling, wordt op de huid geplaatst en geeft geluidsgolven af die het vocht rondom de vetcellen in beweging brengen. Hierdoor ontstaan er reacties in het lichaam die druk uitoefenen op de wanden van de vetcellen. Uiteindelijk wordt de druk zo hoog, dat de vetcellen breken. Het vrijgekomen vet en de afgebroken celwand worden door het lichaam zelf op een natuurlijke manier afgevoerd.

  Verschillende factoren
  Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren zoals de dikte van de vetlaag en natuurlijk van je eigen wensen. Vooraf vindt altijd een intakegesprek plaatst, waaruit zal blijken of je geschikt bent voor de behandeling. Hoewel de behandeling zelf ongevaarlijk is, is het wel belangrijk dat je zelf gezond bent. Een behandeling duurt ongeveer 30 tot 60 minuten en je kunt één keer per week of één keer per twee weken een sessie plannen.

  Geen afvalmethode
  Andrea van Stratum is onder andere gespecialiseerd in lipocavitatie en benadrukt dat de techniek geen afvalmethode is. ‘Het is belangrijk dat je lichaam de vetafvoer goed kan verwerken, je kunt daarom geen grote vetophopingen aanpakken, maar alleen kleine lokale vetophopingen. De techniek is dan ook niet bedoeld om af te vallen, maar om je figuur te corrigeren waar nodig. Het uiteindelijke resultaat is per persoon verschillend, maar de meeste mensen verliezen minstens een centimeter na een kuur van 6 weken.’

  Probleemzones die goed behandeld kunnen worden met lipocavitatie:
  – lovehandles
  – buikrol boven de navel
  – buikrol onder de navel
  – randje onder je bh
  – zadeltassen
  – binnenkant dijen
  – knieën
  – achter- of bovenkant armen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply