Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je gezinsleven meer glans
  Rate this post

  Elk gezin wil in harmonie en gezelligheid leven. Dat lukt helaas niet altijd. Soms zijn het bepaalde momenten die stress geven, een andere keer botsen twee gezinsleden over schijnbaar kleine discussiepunten. Wel eens aan een vitaliteitscoach gedacht om je gezinsleven meer glans te geven?

  Sommige relaties lopen soepel en andere vragen veel energie om ze goed te laten verlopen. Iedereen heeft een eigen karakter, een persoonlijke blauwdruk van de 5 elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Wanneer de energie tussen deze elementen onvoldoende stroomt, haal je minder uit je dag. Je kunt je energieker gaan voelen wanneer je de 5 elementen weer met elkaar in verbinding brengt en zo de energie weer laat stromen. Op die manier hervind je balans in je leven.

  Inzichtelijk
  Een vitaliteitscoach helpt je om alle karakters in jouw gezinsleven inzichtelijk te maken. Vanuit de persoonlijke blauwdrukken kijken we hoe jij jouw energie en die van je gezinsleden elkaar beïnvloeden. Je leert elkaars blauwdruk kennen en welke uitdagingen jullie samen hebben. Je leert bijvoorbeeld waar de reactie van een ander vandaan komt en hoe je hier minder aanvallend op kunt reageren. Door op die manier aan de slag te gaan, ontstaat meer harmonie en geef je glans aan je eigen leven en dat samen met je gezinsleden. Geef jezelf en je gezin meer onderling begrip en harmonie!

  In een kennismakingsgesprek bespreken we waar jij tegenaan loopt en wat een vitaliteitscoach voor jou en je gezin kan betekenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply