Rate this post
 • Geef je huid een kans
  Rate this post

  Schoonheidssalon Mascarade is gevestigd in Krops­wolde. Hier ben je van harte welkom voor huidverbeterende behandelingen. Schoonheidssalon Mascarade bestaat sinds 15 april 2000, dus al bijna 15 jaar.

  Sinds 2006 werk ik met het Nederlandse merk hannah, en ben gecertificeerd hannah huidcoach. Het merk hannah is puur gericht op huidverbetering. Met de hannah bindweefselmassage en rimpelreductietherapie heb ik fantastische tools om een huid in een goede conditie te brengen en te houden, dus op een mooie manier ouder te worden.

  Passie voor de huid
  Na een intakegesprek wordt de huid doorgemeten: vochtgehalte, vetgehalte, pH-waarde, erytheem en melanine, om zo een behandeling op maat samen te stellen, want niemand is standaard. Na de behandeling wordt er uitleg gegeven over de producten en een skin-paspoort met productadvies voor thuisgebruik uitgeschreven. Tijdens een behandeling zie je dat er wat met de huid gebeurt: die bloeit op als een roos onder je handen. Ik geniet daar elke keer weer van.
  Als je besluit met de hannah producten thuis aan de slag te gaan (want zo heb je ook langer profijt van de behandelingen), coach ik hoe de producten te gebruiken, en na een week neem ik contact op of er nog vragen zijn en of alles naar wens is.

  Kuren
  Regelmaat geeft het beste resultaat. Een behandeling om de 5 weken is optimaal. Kuren om de huid nog een extra boost te geven zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld een bindweefselmassagekuur met fruitzuren. Dit wordt in de herfst, de winter of het voorjaar gedaan, want anders kun je pigmentvlekken krijgen door de zon.
  Naast de hannah behandelingen werk ik met de Beauty Angel, een collageenlamp. Dit is zacht licht in plaats van botox, zonder UVA en UVB. Deze lamp bevordert huidverjonging.

  Directe resultaten in combinatie met hannah Juvilite, een specifiek hannah product:
  – zachte en soepele huid
  – vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd
  – meer lichtintensiteit voor de huid
  – fijnere poriën en een beter huidbeeld
  – ontspanning en goede gezondheid
  – bij een winterdip
  – werkt onspannend bij bijvoorbeeld scholieren in hun examentijd (tip!)
  – je huid voorbereiden op de zon op vakantie

  Resultaten op lange termijn bij een kuur van 6 keer:
  – het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluronzuur opgevuld
  – vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
  – ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

  Wil je ook jouw huid verbeteren, dan heb ik een fantastische aanbieding voor jou: een hannah Xperience met 15 minuten Beauty Angel collageenlamp voor € 99,-!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply