Rate this post
 • Geef je huid een nieuwe kans
  Rate this post

  In mijn salon Home 4 Beauties ben ik sinds 2008 bezig met huidverbetering en huidverzorging. Een heel belangrijk onderdeel daarvan zijn de producten van het prijswinnende merk Phyris. Phyris is er voor iedereen die het beste uit zijn of haar eigen schoonheid wil halen en ervan houdt om goed voor de huid te zorgen.

  We zijn allemaal weer vol goede moed aan het nieuwe jaar begonnen, met allerlei goede voornemens. Dit kan van alles zijn, maar de meeste voornemens komen er toch op neer dat we beter voor onszelf willen gaan zorgen. Een mooie, gezonde huid hoort daar ook bij. Immers, wanneer we ons goed voelen over de buitenkant, voelen we ons een stuk zelfverzekerder en worden we vrolijker.
  Dit doel is goed haalbaar met het Phyris skin care-concept. Want wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens thuis goed verzorgt, ziet er jeugdiger en gezonder uit. Phyris weet als geen ander dit te realiseren en geeft met zijn producten daadwerkelijk iedere huid een nieuwe kans met zijn unieke 3-fasenconcept.

  3-fasenconcept:
  – Reiniging
  – Activering. Met een SOMI naar keuze verbeter je de huidfuncties en hun natuurlijke weerstand. Dit maakt de daaropvolgende cosmetische zorg efficiënter, vriendelijk en langdurig. Met de SOMI van Phyris breng je je ‘persoonlijke-verzorging-joker’ in het spel en intensifieert die de effectiviteit van je verzorging.
  – Verzorging, onderverdeeld in 12 huidverzorgingslijnen, afgestemd op jouw huidtype en doel.

  Samenwerking
  Het Phyris 3-fasen-huidverzorgingsconcept is ontwikkeld in samenwerking met internationaal toonaangevende dermatologen en wetenschappers. Het is superieur ten opzichte van de conventionele verzorgingsmethoden.
  Benieuwd wat dit vooruitstrevende concept voor jouw huid kan betekenen? Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsbehandeling, waarbij ook een intake en uitgebreide huidanalyse en vochtmeting hoort. Neem contact met mij op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply