Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je huid een oppepper
  Rate this post

  Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, en in de winter heeft dit orgaan het zwaar te verduren. Laat je huid daarom goed verzorgen bij een professionele schoonheidssalon!

  Omdat mijn salon staat voor huidverbetering zonder apparatuur, heb ik bewust gekozen voor het meer dan 40 jaar oude merk Phyt’s (spreek uit als ‘fiets’). De producten van Phyt’s zijn ­gecertificeerd door een officiële instantie, namelijk Qualite France. Phyt’s weigert gebruik te maken van de regel dat er maximaal 5% chemische ingrediënten in producten mogen zitten. Door de certificering garandeert Phyt’s je natuurlijke cosmeticaproducten met ingrediënten uit de biologische landbouw. Ik ben er tijdens mijn opleiding achtergekomen dat er in veel producten ingrediënten zitten die niet goed zijn voor onze huid. Daarom ben ik met Phyt’s gaan werken. Dit merk gaat voor 100% natuurlijk! Op deze manier wil ik mij onderscheiden van andere schoonheidssalons in de branche.
  In mijn praktijk bied ik verschillende behandelingen aan. Er is voor elk wat wils. Tijdens een behandeling wordt er goed naar de huid en de wensen van de cliënt gekeken. Je wordt heerlijk in de watten gelegd. Zo begin ik met een reiniging, gevolgd door een huidanalyse, eventueel een dieptereiniging, epileren en/of harsen. Daarna een heerlijke ontspannende massage van decolleté, nek en gezicht. Ik geef een handmassage tijdens het inwerken van het masker. De afsluiter is een crème, afgestemd op jouw huid. Zo ga je na een volledige behandeling ontspannen de deur uit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply