Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je huid nieuwe energie
  Rate this post

  Ben je toe aan een verfrissende energy-kick? Kom dan voor de Anti-Tox behandeling! Dit is één van de favorieten bij More Beauty. Toxische stoffen die zich in de huid bevinden, worden aan de hand van magnetische krachten uit de huid getrokken. Hiernaast wordt er gebruik gemaakt van mooie ingrediënten als bladgoud, anorganische modder en aloë vera.

  Doordat de diepere huidlagen worden gereinigd, wordt de huid voorzien van nieuwe energie. Dit is niet alleen speciaal om te zien, maar ook om te voelen. Kortom: ‘magnetic attraction’!

  Krachtige werking
  Waarom is Anti-Tox zo bijzonder? Het is een aangename behandeling met een krachtige werking, die je immuunsysteem verbetert. De magneetmassage versoepelt het weefsel. De ontgiftingsfase geeft je huid direct nieuwe energie. Waardevolle mineralen worden in de huid gesluisd en aansluitend wordt je huid beschermd met een extra laagje.

  Na deze ‘energy-kick’ kun jij je verheugen op een frisse en stevigere huid met een mooi, gelijkmatiger huidbeeld.

  Stel je vraag…
  Elke uitgave geeft Josephine antwoord op jouw vragen over beauty en verzorging.
  ‘Krijg ik puistjes van chocola?’
  Dat je puistjes kunt krijgen door het eten van chocola, is een mythe. Het is nooit bewezen dat het eten van chocolade of ander vet voedsel zorgt voor het ontstaan van puistjes. Puistjes ontstaan door een ontsteking van de huid rond de talgklieren.
  Helaas tóch een kanttekening: wanneer je veel toxines (verzurende voeding) in je lichaam hebt, kan dat stukje chocola nét te veel zijn. Je lichaam reageert hier dan op en wil zo snel mogelijk van die ‘afvalstoffen’ afkomen. Dus wanneer er al iets onder de oppervlakte broeit, kan vet voedsel ontstekingen, of puistjes ‘triggeren’.

  Van mij voor jou
  De bijzondere Anti-Tox behandeling is voor ieder huidtype & nu van mij voor jou voor € 82,50.

  Dé anti-agingspecialist
  More Wellness & Beauty is dé specialist in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag voor anti-aging en huidtherapieën. Het sterker maken van de huid waardoor deze langer mooi blijft: dat is de passie van Josephine. Alweer 13 jaar zet ze zich met hart en ziel in om haar klanten te laten stralen; niet alleen door hun de juiste behandeling te geven, maar ook om net dat beetje extra zorg te bieden.

  Je kunt bij More Wellness & Beauty onder andere terecht voor:
  – OX Synergie zuurstofbehandeling
  – pigmentvlekverwijdering
  – Meso | Skin Therapy
  – permanent ontharen
  – tatoeageverwijdering
  – visagie en nagels

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply