Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je interieur een boost
  Rate this post

  De inrichting van een ruimte is sfeerbepalend: welk gevoel wil je creëren in je huis en welke kleuren stralen rust en warmte uit? Angela van Bakel is een veelzijdig interieurstyliste en helpt je om iedere gewenste ruimte helemaal naar jouw wensen te stylen.

  Angela is eigenlijk bij toeval in het vak terechtgekomen. ‘Ik werkte in de binnendienst van een groot landelijk projectinrichter en hielp als ondersteuning van de afdeling styling regelmatig met het bij elkaar zoeken van stoffen en materialen. Dat vond ik helemaal geweldig.’ Het deed haar besluiten om ondanks de drukte die een baan en een gezin met zich meebrengen, te starten met de hbo-opleiding
  als interieurstyliste.

  Cum laude afgestudeerd
  ‘Het waren best pittige jaren, maar ik ben uiteindelijk cum laude afgestudeerd’, vertelt de styliste niet zonder trots. Haar portfolio op de website van de school viel ook de makers van het SBS6-programma ‘100% TV’ op. ‘Ze belden me op om te vragen of ik aan een stylingwedstrijd mee wilde doen. De winnaar zou een jaarcontract krijgen bij PTMD in Aalsmeer, een leverancier in woonaccessoires.
  Na enkele rondes ben ik tot winnaar verkozen en besloot ik mijn vaste baan op te geven en het avontuur aan te gaan. Het was een ontzettend leuk en leerzaam jaar. Ik was al een eigen bedrijf begonnen en dat heb ik daarna fulltime opgepakt. Het liep gelijk ontzettend goed! Ik word zelfs ingehuurd door PTMD.’

  Voor particulieren en bedrijven
  Angela verzorgt zowel de styling voor particulieren als bedrijven. ‘Eigenlijk maakt het niet uit hoe groot of klein
  de hulpvraag is. Ik breng eerst alles in kaart, waarna ik met een voorstel kom. Ik kan een totaalconcept aanbieden,
  van voorstel tot uitwerking. Mijn inspiratie vind ik overal: op internet, op beurzen, in vakbladen, winkels, tijdens vakanties, noem maar op. Ook de omgeving neem ik in mijn plannen mee. Zo heb ik pas nog een hotel gerestyled. Het pand ligt middenin het bos en de natuur heeft mij bij de inrichting wel geïnspireerd. Maar het hoeft niet altijd zo rigoureus aangepakt te worden hoor. Ik ga ook wel eens een middagje met een klant shoppen om hem of haar op ideeën te brengen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply