Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je kindje een optimale start
  Rate this post

  De tijd rond de bevalling en de kraamtijd is erg bijzonder, maar het is ook een periode waarbij heel veel komt kijken op fysiek en emotioneel gebied. De mesoloog kan ervoor zorgen dat je optimaal kunt functioneren in deze belangrijke levensfase, zodat je kunt genieten van je zwangerschap en je baby.

  Kinderwens
  Als jij en je partner graag een kindje willen, dan kan de mesoloog jou en je partner tips en adviezen geven over hoe jullie de kans op een gezonde baby kunnen vergroten. Soms kan het lang duren voordat de komst van je kindje in zicht is. De mesoloog kan nagaan of er, ondanks regulier onderzoek, toch een andere aanwijsbare reden is van het uitblijven van de zwangerschap. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er een tekort is aan specifieke vitaminen, of dat bepaalde stressfactoren een te grote invloed op je hebben. Het voorschrijven van vitamine- of voedingssupplementen of het aanraden van medicatie zijn bijvoorbeeld dingen die de mesoloog kan doen.

  Zwangerschap
  Een goede voorbereiding (zowel psychisch als lichamelijk) voor de vrouw én de man is belangrijk voor een goede zwangerschap. Het liefst werkt mesoloog Karin Hoekveen in het voorstadium van een zwangerschap. Als je eenmaal zwanger bent, is het namelijk het beste om het meeste op zijn beloop te laten. De verloskundige is ervoor om te controleren of alles goed gaat. Karin kan wél voedingsadviezen geven, waardoor je verantwoord eet en gezond blijft, en je kindje de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

  Stress
  Je binnenkant (mentaal) staat in connectie met je buitenkant (fysiek). Door stress kun je ook een pijnlijke, stijve nek krijgen, of last krijgen van eczeem of psoriasis. Ook voor psychosomatische klachten kun je terecht bij de mesoloog, zoals stemmingswisselingen, depressie, overspannenheid en angst. De mesoloog kijkt verder dan alleen psychische of lichamelijke klachten, maar probeert deze te verbinden. Aan de hand hiervan kan de mesoloog jou tips geven om weer evenwichtig en ontspannen in het leven te komen staan.

  Maak kennis met de mesoloog
  Mesoloog Karin Hoekveen kijkt op een totale manier naar jou en je gezondheidsproblemen. Mesologie combineert inzichten uit de alternatieve en oosterse geneeswijze met de inzichten uit de hedendaagse geneeskunde. Tijdens een eerste consult spoort Karin de achterliggende oorzaak van je klachten op. In een eerste onderzoek wordt de functie van je organen nagegaan. Ook wordt gebruik gemaakt van tong- en polsdiagnostiek en van elektrofysiologische diagnostiek. Naar aanleiding van de diagnose wordt het behandelplan opgesteld, dat erop gericht is om jouw binnen korte tijd weer van je klachten af te helpen.

  Mesoloog Karin Hoekveen staat geregistreerd bij het Register voor Mesologen en is aangesloten bij de beroepsvereniging NVVM (Nederlandse Vereniging voor Mesologie). Deze vereniging regelt de beroepsethiek. Een consult wordt dan ook meestal vergoed door de zorg­verzekeraar, mits je ­aanvullend verzekerd bent.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply