Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je leven een nieuwe wending
  Rate this post

  Coaching, hypnose- en regressietherapie, mindfulness, meditatie, yoga: je hoort er overal het een en ander over. In dit artikel ga ik je iets waardevols laten lezen, zodat je dat gaat opslaan in je onderbewustzijn.

  Het is namelijk waardevol om te weten dat ook jij het in je hebt om alles maar te bereiken wat jij graag wenst. Ook ga ik je later in het verhaal laten weten waarom ik daar zo zeker van ben. En ook vertel ik je hoe jij dat ook kunt hebben. Terwijl jij staat te wachten in de rij bij de kassa. En ik heb het dan niet over een snelle actie of het oprichten van een groot bedrijf. Maar hé, als dat het is wat je wenst, waarom niet? Ga ervoor, zou ik zeggen!

  Heb je je ooit afgevraagd hoe het komt dat de ene succesvol is in een project en de ander faliekant de plank misslaat? Waarom de ene wel die droompartner vindt en de andere van de ene relatie naar de andere gaat, op zoek naar die zielsverwant? Hoe het kan dat je dat knagende gevoel van ontevredenheid blijft houden, ondanks dat jij het best goed voor jezelf geregeld hebt?
  Je zou denken dat intelligentie, geluk, kruiwagens, cultuur en familie allemaal zaken zijn die er iets mee te maken hebben. Maar het allerbelangrijkste is echt voor iedereen beschikbaar. Het gaat erom hoe je het vraagt en wat je doet met het antwoord dat je krijgt. Ben je bereid om de juiste stappen te zetten om je doel te bereiken? En als het even tegenzit, geef je dan op of vind je een andere weg?
  Het heeft alles te maken met een magnetisch veld, een veld dat beschikbaar is voor de hele mensheid, zoiets als ‘the power of attraction’. Je bent wat je denkt en wat je doet, maar dan in een veel subtielere vorm. Je bent de baas van je intenties en je vermogens om die intenties te richten en ­gefocust te blijven. Maar zeker ben je de baas van je vermogen om los te laten wat niet aan je vooruitgang bijdraagt.

  De kracht van overgave en delen
  Je hoort veel over het ‘veld van overvloed’. Het ‘Forward your life’-traject werkt met die magnetische aantrekking. Het geeft je het gereedschap in handen om je veld te bedienen. Het geeft je de controle terug rond hoe jij je leven kunt laten stromen, hoe jij je wensen kunt laten uitkomen.

  Uniek concept
  Het ‘Forward your life’-traject is een uniek concept. Het combineert al het goede van het leven met alles wat belangrijk is om te transformeren. Ook geeft het je alle ruimte, omdat jij zelf kunt kiezen hoe jij je pad voorwaarts gaat invullen. Eén ding is wel belangrijk: het weekend in oktober, daar leg je de basis voor jouw nieuwe weg voorwaarts. Het ‘Forward your life’-traject bestaat uit 3 basisdelen:
  – In oktober een doorbraakweekend met Halloween. Thema ‘loslaten’ en verbinden met het nieuwe leven.
  – Coachingpad van 4 of 8 maanden
  – En dan 9, maanden daarna, een workshop waarin het thema ‘geboorte van je droomwens’ centraal staat.
  De weekenden worden in mooie locaties in Nederland ­gehouden, waar we alles aanwezig hebben wat we nodig hebben om te genieten van rust en ontspanning en waar we op een doeltreffende wijze ruimte geven aan transformatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply