Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je leven meer glans met een vitaliteitscoach
  Rate this post

  Iedereen wil gelukkig zijn en een zo ­prettig mogelijk leven leiden. Dat lukt niet in alle fases van je leven. Soms brengt de natuur je uit balans en komt er tijdelijk een waas over je dagelijks bestaan. Wel eens aan een vitaliteitscoach gedacht om de balans terug te krijgen en je leven weer glans te geven?

  Je hormoonhuishouding wordt regelmatig goed door elkaar geschud tijdens de menstruatie en zeker in de overgang. Dit heeft invloed op je hele lijf: er ontstaan allerlei klachten en je bent niet meer in balans. Maar daar is goed iets aan te doen, op een natuurlijke wijze. De 5 elementen (water, hout, vuur, aarde en metaal) zorgen ervoor dat we vitaal en evenwichtig door het leven gaan.
  Bij iedere (hormonale) verandering in je lichaam raak je uit balans. Je kunt deze balans herstellen door de 5 elementen weer met elkaar in verbinding te brengen en de energie te laten stromen. Op die manier hervind je vitaliteit in je leven.
  Een vitaliteitscoach helpt je om de 5 elementen in jouw leven weer in balans te krijgen. Vanuit je persoonlijke elementen-blauwdruk kijken we naar de verstoringen die zijn opgetreden en maken we een plan om je energie weer ­stromend te krijgen. Je leven krijgt meer glans!
  Geef jezelf weer energie! In een kennismakingsgesprek bespreken we waar je tegenaan loopt, wat je klachten zijn en wat een vitaliteitscoach voor jou kan betekenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply