Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je leven meer glans
  Rate this post

  Iedereen wil gelukkig zijn en een zo prettig mogelijk leven leiden, nu en later. Ben je nu bewust bezig met hoe je straks nog steeds vitaal kunt leven? Wel eens aan een vitaliteitscoach gedacht om je leven nu meer glans te geven voor straks?

  ‘De jaren beginnen te tellen’: deze uitspraak is voor veel mensen maar al te waar. Toch kun je er nu al voor zorgen dat je vitaal oud kunt worden, door gezond te eten, voldoende te bewegen en ook voldoende rust te nemen. Dat weten we allemaal. Maar wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander. Iedereen heeft een persoonlijke blauwdruk van de 5 elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Wanneer de energie tussen deze elementen onvoldoende stroomt, haal je minder uit je dag. Je kunt je vitaler gaan voelen wanneer je de 5 elementen weer met elkaar in verbinding brengt en zo de energie weer laat stromen. Op die manier hervind je vitaliteit in je leven.
  Een vitaliteitscoach helpt je om de 5 elementen in jouw leven nu in balans te krijgen. Vanuit je persoonlijke elementen-blauwdruk kijken we naar hoe jij jouw energie weer stromend kunt krijgen. Je staat meer in je kracht, voelt je vitaler en je leven krijgt meer glans.
  Geef jezelf nu meer energie voor later! In een kennismakingsgesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en wat een vitaliteitscoach voor jou kan betekenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply