Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je leven meer kleur!
  Rate this post

  Yvonne Bolding en Mandy van Heck zijn kleur- en stijlconsulenten van This Time Color. Zij kunnen je met behulp van een kleur-, stijl- en/of imagoadvies helpen om beter voor de dag te komen! Ook kun je hen inschakelen voor ‘personal shopping’, waarbij jullie samen je garderobekast onder handen nemen en vervolgens gaan shoppen voor de juiste kleding.
  Kleuradvies
  De basiselementen voor een kleuradvies zijn de kleur ogen, de huid, de haarkleur en je karakter. Op basis hiervan wordt met behulp van doeken bekeken welk kleurtype je bent. Yvonne werkt hiervoor met het 78-kleurensysteem.

  Stijladvies
  Bij een stijladvies kijken Yvonne en Mandy naar allerlei aspecten van je figuur. Zo wordt er gekeken naar je lengte en omvang, en op basis van deze kenmerken kunnen ze je vervolgens een onderbouwd advies geven over de kleding die het beste bij je staat.

  Imago-spel
  Yvonne heeft ook een spel dat je met vriendinnen of familie kunt spelen, en dat je leuke gespreksstof oplevert over de manier waarop je overkomt. De centrale vraag daarbij is ‘Hoe bijzonder ben je in de ogen van een ander?’. Bij het spel krijg je allerlei vragen over bijvoorbeeld je kleding, je gezicht, je houding en make-up.
  Het Imago-spel kan gespeeld worden in de winkel van
  This Time, maar ook bij je thuis.

  Het is niet de kunst om op te vallen, maar om herinnerd te worden ! Verder krijg je nooit een tweede kans voor een eerste indruk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply