Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je lovehandles voorgoed geen kans meer!
  Rate this post

  Bij het zien van die slanke dennen in de sportschool voel jij een steek van jaloezie. Want hoeveel jij je ook uitleeft met die gewichtjes en op de crosstrainer, het lukt je gewoon niet om van je overtollige vetrolletjes af te komen. Natuurlijk heb je jezelf ook al aan een ultragezond dieet onderworpen, en snoep jij alleen maar worteltjes en snoeptomaatjes. Ook dit heeft blijkbaar niet genoeg geholpen. Het is niet dat je erg ontevreden bent met je gewicht. Maar moet je dan maar leren leven met je lovehandles, zware bovenarmen of hangende billen? Of bestaat er een andere manier waarmee je wél effectief je figuur kunt verbeteren en snel resultaat ziet?

  Jazeker, die manier bestaat! En nee, je hoeft je niet aan te melden voor een heftige en dure operatie. Hoogste tijd om kennis te maken met de meest effectieve vorm van figuurverbetering: cryolipolyse! Kort gezegd is cryolipolyse hét alternatief voor de liposuctie. Tijdens de behandeling worden je vetcellen lokaal bevroren. Dit gebeurt door middel van een speciale applicator die op je huid wordt geplaatst. Deze koelt de huid af tot ongeveer -4 graden Celsius, waardoor je lichaam wordt aangezet tot het vernietigen van vetcellen. Het apparaat koelt af tot -10 graden en je huid koelt af tot 4 graden. Geen zorgen: dit voelt niet koud aan. Je zult dus niet bibberend op de behandelstoel liggen. Maar waar is dit ‘verkoelingsproces’ nou precies goed voor? Je vetcellen kunnen niet tegen kou. Door de kou gaan je vetcellen kristalliseren, om vervolgens je lichaam op een natuurlijke manier te verlaten. Dit geeft een prachtig resultaat: dankzij dit proces kun je namelijk wel één tot twee kledingmaten afslanken, en mooiere, gestroomlijnde lichaamscontouren krijgen. Bye bye lovehandles, zwembandjes en rijbroek!

  Ga voor een blijvend resultaat!
  Al na de eerste sessie kun je al 30% vet kwijtraken. Vetcellen die zijn verwijderd tijdens de behandeling (en dat zijn er veel!) groeien ook niet meer terug. Je bent dus definitief verlost van je lovehandles, onderkin of buikje. Hoeveel behandelingen er nodig zijn en hoe lang deze zullen duren, is afhankelijk van het te behandelen gebied. Voordat de behandeling van start gaat. kom je eerst langs voor een uitgebreide intake. Hierin zal je huid van het te behandelen gebied eerst uitgebreid bestudeerd worden. Welke vorm van behandeling geschikt is voor jou en je wensen, wordt met jou afgestemd en vastgelegd in het behandelplan. Je mond valt open bij het zien van het uiteindelijke resultaat: je figuur is aanzienlijk verbeterd! Nog even voor de duidelijkheid: tijdens de behandeling komen er geen naalden, operatie, narcose en hersteltijd aan te pas. Daarom kun je cryolipolyse zien als hét alternatief voor de liposuctie of de facelift, waarbij je geniet van een snel resultaat.

  Wist je dat cryolipolyse …

  – een veilige én pijnloze methode is?
  – ook geen gebruik maakt van verdoving, een operatienaalden of injecties?
  – al je probleemzones aanpakt?
  – je lichaam slanker maakt, zonder dat het verslapt?
  – je aanzienlijk centimeters verliest, namelijk al 2 tot 13 centimeter na één behandeling?
  – geen hersteltijd kent? Na de behandeling kan je verdergaan met je dagelijkse bezigheden
  – jou definitief van je vetcellen af laat komen?

  Af van al je probleemzones!
  Deze gebieden zijn te behandelen met cryo:

  – Je buikje (bijvoorbeeld na de zwangerschap)
  – Je billen
  – Je lovehandles
  – Je dijen
  – Je bovenbenen (de binnenkant en de buitenkant)
  – Je taille
  – Je bovenarmen
  – Je heupen

  Ga voor dat droomfiguur!
  Wil jij ook weer kunnen van een strak en slank figuur, zonder lovehandles, zwembandjes en andere overtollige vetophopingen? Dan ben je bij Sarina van Sarina’s Beauty & Lifestyle op de goede plek. Hier vind je alles op het gebied van plaatselijk afvallen en huidverstrakking. Zo kun je in de salon niet alleen terecht voor cryolipolysebehandelingen, maar ook voor RF-lifting (huidverstrakking voor zowel lichaam als gelaat zonder snijden), cavitatie (liposuctie zonder snijden), HIFU-Ultherapy anti-agingtherapie en afslanken met het lifestyledieet. Waar wacht je nog op? Ga ook voor het figuur van je dromen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply