fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Geef je voeten extra aandacht

  In de zomer ben je druk in de weer met lakjes en cremétjes. Ook bezoek je de pedicure met regelmaat. In de winter zitten je voeten verstopt in heerlijk warme, dikke sokken en gevoerde laarzen, dus wat maakt het dan uit hoe je voeten eruit zien?

  Dat je je voeten warm houdt met fijne sokken en warm schoeisel is logisch. Je voeten bepalen immers voor een groot deel je lichaamstemperatuur. Máár het verzorgen van je voeten is in de winter óók heel belangrijk. Sterker nog: tijdens de gure wintermaanden hebben je voeten die extra liefde en verzorging hard nodig. Een pedicure kan je bij deze verzorging helpen. De pedicure verzorgt en behandelt namelijk allerlei voet-, huid- en nagelaandoeningen zoals eelt, likdoorns en ingegroeide nagels. Het is de misse van de pedidcure om je voeten gezond en in optimale conditie te houden. Hiervoor heeft de specialist beschikking over allerlei tools en technieken. Pedicure Mirjam Venema vertelt: ‘Veel behandelde klachten zijn onder andere eeltplekken, verkleuringen van de nagels, kloven, likdoorns of ingegroeide nagels. Wanneer je regelmatig de pedicure bezoekt, kunnen klachten zo veel mogelijk voorkomen worden. Op die manier geef je je voeten ook in de winter de zorg die ze verdienen.

  Goed om te weten
  Bij Venema podologiecentrum kun je ook terecht wanneer je voetklachten hebt als gevolg van reuma of diabetes. Deze voeten zijn namelijk extra kwetsbaar, dus preventieve zorg en aandacht is erg belangrijk!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply