4/4 - (2 stemmen)
 • Geef jezelf meer lucht
  4/4 - (2 stemmen)

  Wie denkt dat Mindfulness iets zweverigs is, heeft het mis. Het is niets anders dan met je volle aandacht met de dingen bezig zijn. Iets wat we eigenlijk verleerd zijn, want we hebben het ooit allemaal gedaan. Maar tegenwoordig hebben we het te druk daarvoor, of wordt dat zo ervaren, waardoor we er niet meer het maximale uit halen.

  Mindfulnesstrainingen zijn bedoeld om jezelf te leren weer bewust met het leven bezig te zijn en je bewust te worden van wat alles om je heen met je doet. Je gedachten laten overwegen en ze niet laten regeren. De basis hierin is ademhaling. Door juist bewust met je ademhaling bezig te zijn, leer je te herkennen wat stress en drukte met je lichaam en geest doet en kun je er op de juiste manier mee omgaan. Je brengt je geest weer tot rust, zult beter presteren, minder piekeren en beter slapen.
  Mindfulness kan perfect worden gecombineerd met yoga en meditatie. Door yoga-oefeningen verruim je de ademhaling en haal je lichamelijke spanningen weg.

  Met Mindful Yoga combineert yogadocent Marianne Nicolai de 3 vormen tot een 8-weekse cursus. In de sfeervolle, authentieke Mongoolse nomadentent, ‘yurt’ genaamd, werk je binnen een kleine groep aan jezelf. Je bent dus niet afhankelijk van het niveau van anderen, en yoga-ervaring is niet nodig.

  Kijk op de website van De YogaYurt of bel voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply