Rate this post
 • Geef jouw huid een nieuwe kans
  Rate this post

  Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit duidelijk meer zelfvertrouwen. De hannah huidcoach weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft in haar salon of praktijk daadwerkelijk íedere huid een nieuwe kans!

  Wanneer je voor de eerste keer bij mij komt voor een ­hannah Experience, start ik altijd met een intake. Daarna ga ik een zorgvuldige analyse van je huid maken, want iedere behandeling wordt afgestemd op jouw wensen, maar vooral op de behoefte van je huid.
  Met de Skin Analyzer meet ik de exacte huidwaardes van jouw huid. Je kunt zelf meekijken naar de resultaten. Op basis van de gemeten gegevens geef ik je als huidcoach eerlijke adviezen voor de juiste behandeling en welke producten het beste voor je huid zijn. Als je besluit om thuis aan de slag te gaan met de producten die ik adviseer, heb je natuurlijk langer profijt van de behandelingen. Met de melanine-/ erytheemwaardes kan ik precies zeggen welke SPF de huid nodig heeft. Het melaninegehalte is namelijk jouw natuurlijke bescherming tegen de zon.
  De eerste stap bij huidverbetering is een professionele huidanalyse met de Skin Analyzer van hannah!

  Resultaten
  Zichtbare resultaten van een gezichtsbooster – verbetering van de huidconditie
  – een zachte en soepele huid met fijnere poriën en een egale kleur
  – versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  – vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  – verbetering van de huidweerstand
  – algehele ontspanning Resultaten op langere termijn en voor langere duur bij een kuur van 6 behandelingen
  – je huid is gladder, strakker en steviger De juiste balans tussen zuurgraad, vocht- en vetgehalte zorgt voor
  – een goede opname van de werkzame stoffen in de producten die je thuis gebruikt
  – de ultieme werking van de werkzame stoffen en vitamines
  – een natuurlijke beschermmantel tegen schimmels en bacteriën

  Over Beau Visage
  Beau Visage, praktijk voor huidverbetering, is gevestigd in de wijk De Blaak in Tilburg en al 20 jaar een begrip in Tilburg. In de praktijk ben je van harte welkom voor anti-aging en huidverbeterende behandelingen. Sinds 1989 is Gerry Balsters Pijpers werkzaam in de wereld van de schoonheid. Na de opleiding tot schoonheidspecialiste wist Gerry al meteen uit leergierigheid dat het niet bleef bij deze opleiding. Gerry: ‘Ik wilde me richten op een hoger niveau van mijn vak. Gelukkig kwam ik in contact met hannah SIRC, en mijn passie voor huidverbetering was geboren.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply