Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef jouw leven meer kleur!
  Rate this post

  Heb je altijd al willen weten welke kleuren jou het beste staan? Gaan je ogen stralen van blauw of voel je je het beste in dieppaars? Ook jij hebt een persoonlijk kleurenpalet waardoor je gaat stralen en er fantastisch uitziet!

  Bij Nel Strijbis van Kledingadvies Indigo ben je aan het juiste adres voor kledingadviezen. Een kleuranalyse maakt duidelijk welke tinten van een kleur het best bij jou passen. De basiselementen voor een kleuradvies zijn de kleur ogen, de huid, de haarkleur en je karakter. Op basis hiervan wordt bekeken welk kleurtype je bent. Door de tinten te dragen die bij je passen, kom je mooier naar voren en zal er harmonie zijn tussen jouw uiterlijk en jouw kleding. Je krijgt een frisse uitstraling en ziet er jonger uit.
  Bij een stijladvies kijkt Nel naar allerlei aspecten van je figuur. Zo wordt er gekeken naar je lengte en omvang, en op basis van deze kenmerken kan Nel je vervolgens een onderbouwd advies geven over de kleding die het beste bij je staat. Je krijgt ook adviezen om jouw figuur in balans te brengen: bepaalde delen camoufleren en andere accentueren.
  Nel heeft ook een spel dat je met vriendinnen, familie of werknemers van bedrijven kunt spelen, en dat je bruikbare gespreksstof oplevert over de manier waarop je overkomt. Bij het spel krijg je allerlei vragen over bijvoorbeeld je kleding, je gezicht, je houding en make-up. Het doel van het spel is: door de ogen van een ander te zien hoe bijzonder je bent!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply