Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je lippen hun volume terug
  Rate this post

  Lippen worden meestal ­verwaarloosd als het gaat om verzorging. Bij het beautyritueel worden ze meestal overgeslagen. Even snel een beetje lippenstift op en af en toe wordt de lipcrème opgebracht.

  Lippen kunnen in de loop der jaren door ziekte, koude, te intensieve zonnestraling en het verloop der jaren hun volume verliezen, dunner worden, rimpelig en gekloofd worden en naar binnen draaien. Er lopen rond het lipgebied vele spieren. Gerichte mondoefeningen zouden wel helpen de lippen strak te houden, maar velen willen de moeite hiertoe niet nemen. Om de lippen hun volume terug te geven, kiezen de meeste dames voor injectables. Met permanente make-up kunnen de lippen hun vorm en jeugdigheid weer terugkrijgen. Dunne lippen kunnen optisch vergroot worden. Lippen kunnen na een schisisoperatie verfraaid worden en het litteken boven de lip kan met een huidtint ingekleurd worden.

  Full-lips en shadingtechniek
  Behalve een lipliner zijn er nog diverse mogelijkheden. Met de full-lipsbehandeling kan men kiezen tussen een lipliner en het inkleuren van de lippen in één tint of lipliner en het inkleuren van de lippen in contrasterende kleuren. Met de shadingtechniek wordt een natuurlijker resultaat verkregen zonder duidelijke lipliner. Er is een scala aan liptinten mogelijk, maar het resultaat zal altijd zacht ogen.

  MesoBliss
  The Visible Difference heeft een unieke methode ­ontworpen om de lippen op natuurlijke wijze hun volume terug te geven. Met MesoBliss wordt door middel van ­mesotherapie hyaluronzuur in de lippen ingebracht. Mesotherapie is een methode waarbij met of zonder kleine naaldjes in een groter gebied tegelijkertijd een specifiek product wordt ingebracht.

  LipBliss
  Met de LipBliss methode van The Visible Difference worden tegelijkertijd hyaluronzuur en een permanent make-up ­pigment ingebracht in een kleur, die vooraf is uitgekozen.
  Met de LipBliss-methode zijn er diverse mogelijkheden:
  – LipBliss Basic. Er wordt alleen hyaluronzuur ingebracht
  – LipBliss Color. Er worden tegelijkertijd hyaluronzuur en een kleurpigment ingebracht
  – LipBliss PMU. De behandeling is een combinatie van eerst permanente make-up opbrengen en na genezing van de lippen wordt de MesoBliss toegepast.

  Huidverbetering
  Met de MesoBliss-methode kunnen tevens diverse ­behandelingen uitgevoerd worden, die leiden tot huidverbetering. Pigmentvlekken, verslapte huid, rimpels, littekens, acne, droge huid, grove poriën, cellulitis en striae kunnen door het inbrengen van een specifieke stof gericht op een bepaalde huidconditie behandeld worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply