Rate this post
 • Geef richting aan je leven
  Rate this post

  De Balansfabriek, onderdeel van Crince & Company, biedt je de mogelijkheid om balans te vinden, in je energie te staan en richting aan je leven te geven. Die richting vind je door een individueel traject of een groepstraining te volgen. Je leert balans te vinden en te leven vanuit het ‘hier en nu’ door jezelf bijvoorbeeld te leren aarden, te ontgiften, te mediteren en/of bloesemremedies en celzouten te gebruiken.

  Toen wij in 2005 begonnen, waren we ons ervan bewust dat er een samenwerking was tussen velen, zowel hier op aarde als in de spirituele wereld. Onze doelstelling is, dat wij zoveel mogelijk licht, balans en kennis willen uitdragen, zodat jij je beter in je vel voelt. Onze mogelijkheden zijn legio. Samen kijken we naar wat voor jou belangrijk is om aan te pakken, met het uiteindelijke doel dat jíj weer grip hebt op jouw leven. Ontdek jouw manier om balans te krijgen en zet je eerste stappen om vanuit je hart te leven!

  Naast de workshops en persoonlijke trainingen hebben wij een tweetal boeken geschreven die je helpen balans te vinden zonder verdere hulp. Deze boeken geven je de basis om jezelf te helpen. Onze trainingen gaan echter dieper en zijn grondiger.

  ‘De Balansfabriek’ is een speelse benaming van onze doelstelling: het creëren van balans voor eenieder. Wij helpen je energiek en volledig in balans in het leven te staan, wat er ook gebeurt. Wens jij een lekkerder leven, met balans en vol van energie? Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply