Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef uw weerstand een boost!
  Rate this post

  De zomer vlóóg voorbij. Langzaam pakt u uw werkritme weer op en probeert u te wennen aan het frisse en herfstachtige weer. Nu de ‘r’ weer in de maand zit, betekent dat helaas ook meer kans op klachten als verkoudheid en vermoeidheid. Maar niet als u de volgende maatregelen treft.

  Reflexzonetherapeut Tineke van Galen helpt u gezond het najaar door. Tineke: ‘Om te beginnen is het goed om de inname van vitamine C te verhogen, met eventueel zink voor uw weerstand. Eet genoeg groente en fruit, en vermijd of verminder stress. Wat u misschien nog niet wist: stress is ook een belangrijke factor voor een lage weerstand. Zorgt u voor voldoende ontspanning of kom eens langs voor een voetreflexzonemassage. Het genezend vermogen en de bloedcirculatie van uw lichaam worden gestimuleerd. Uw klachten verminderen en u voelt zich heerlijk ontspannen, zowel lichaam als geest. Door reflexzonetherapie ervaart u ook minder pijn en kunt u stress loslaten.
  Uw darmflora speelt ook een belangrijke factor bij ziekte en gezondheid. Reflexzonetherapie helpt hier ook bij.
  Reflexzonetherapie wordt in het bedrijfsleven ingezet ter preventie bij ziekteverzuim. De behandeling houdt de gezondheid van werknemers namelijk op peil.
  Nieuwsgierig wat reflexzonetherapie voor u kan doen? Neem dan contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply