Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Geef uw zelfvertrouwen een opkikker

  Vrouwen met borstkanker maken zich vaak zorgen, dat anderen asymmetrie in hun lichaam zien. Zij voelen zich onzeker, waardoor ze niet alle kleding dragen die ze graag zouden willen dragen.

  Met een goed aangemeten borstprothese of deelprothese behoort deze onzekerheid tot de verleden tijd. Het team van KMI Mammacare is opgeleid om u te adviseren over een borstprothese en deze deskundig bij u op te meten. Want een goed aangemeten borstprothese zorgt voor symmetrie van uw lichaam en daarmee voor meer zelfvertrouwen. In onze winkel in Nieuwegein hebben wij van de merken Amoena, ABC en Anita een uitgebreide collectie borst­protheses op voorraad, zowel gehele protheses als deel- of schaalprotheses. Bij een borstbesparende operatie zorgt een deelprothese (vergoed door uw zorgverzekering) voor symmetrie en kunt u dit najaar of met kerstmis bijvoorbeeld weer een mooi strakke outfit dragen!

  BH’s in de nieuwste najaarskleuren
  Naast ons deskundige advies bij protheses is ook onze collectie prothese-BH’s en zwemkleding uniek in de regio. Kom eens langs en maak kennis met de uitgebreide collectie BH’s in de nieuwste najaarskleuren taupe, blauw, rood met kant of stijlvol zwart. Ook voor (postoperatieve) sport-BH’s met bijvoorbeeld een rits aan de voorkant bent u bij ons aan het juiste adres.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply