Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Geef uw zelfvertrouwen een oppepper na borstkanker

  Wanneer u na borstkanker een geheel of gedeeltelijk geamputeerde borst heeft, bent en voelt u zich nog steeds vrouw. En dan wilt u ook een mooie en vrouwelijke BH. Maar BH’s uit de reguliere lingerie hebben vaak een beugel en ook geen pocket om de (deel-)prothese in te doen.

  KMI Mammacare heeft een uitgebreide collectie BH’s in allerlei kleuren en maten, speciaal geschikt voor vrouwen met borstkanker.
  Komt u voor de eerste keer naar de winkel in Nieuwegein, plan dan ruim de tijd in voor uw afspraak, want het team van KMI Mammacare bespreekt graag in alle rust met u wat uw wensen en eisen zijn. Het team is pas tevreden als u dat ook bent.

  Warme winterkleuren
  Met de donkere jaargetijden voor de deur zijn ook de lingeriecollecties van Amoena, ABC en Anita naar de warme najaarskleuren donkerrood, donkergrijs en donkerblauw gegaan. Vanzelfsprekend allemaal met aan beide zijden een pocket voor de prothese.

  Meer dan protheses en lingerie
  KMI Mammacare biedt vrouwen met of herstellend van borstkanker meer dan borstprotheses en protheselingerie of -zwemkleding. Allereerst biedt het team een luisterend oor, een zeer persoonlijke service en A-kwaliteit. Niet voor niets heeft KMI Mammacare begin dit jaar de Anita ­TriProVita certificering ontvangen en beschikt de winkel sinds dit voorjaar over een Amoena shop-in-shop. Daarnaast is er ieder voorjaar een modeshow van protheselingerie en badkleding en in het najaar een verwendag. Vergeet ook niet naar de vasteklantenkaart te vragen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply