Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Geen dieet, maar een verandering van je leefstijl!’
  Rate this post

  Ik ben Julia, ben 40 jaar en woon samen met mijn man en twee kinderen in Nieuw-Vennep. Sinds 4 jaar ben ik werkzaam als voedings­deskundige. Mijn passie is om zoveel mogelijk mensen te informeren over pure, gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Als ervarings­deskundige weet ik precies wat mensen nodig hebben. Want ook ik heb in diezelfde schoenen gestaan.

  Ook ik was te zwaar… Zo’n 6 jaar geleden woog ik ongeveer 15 kilo meer dan nu. Mijn kinderen waren toen 4 en net 2. Ik voelde mij vaak moe en lusteloos, maar dacht dat dat door m’n kleintjes kwam. Ook raakte ik die vervelende zwangerschapskilo’s maar niet kwijt. Ondanks dat ik toch gezond at… Dacht ik!

  Achteraf zie ik nu wel in dat ik alleen maar suikers at. Weinig vet en calorieën, maar heel veel verborgen suikers. Ik besloot toen om mijn leven radicaal om te gooien. Door te letten op wat ik at en welke combinaties, ben ik veel bewuster en gezonder gaan leven. In die tijd ben ik de opleiding tot gewichtsconsulente gaan volgen. En met succes! En het lukte mij: ik viel 15 kilo af, ging meer sporten en heb mij nog nooit zo goed gevoeld.

  Inmiddels ben ik 5 jaar verder en ik ben nog steeds stabiel wat betreft mijn gewicht. Gezond eten en bewegen is een manier van leven voor mij geworden. Omdat ik zelf de ervaring heb wat pure voeding voor je lijf kan doen, vind ik het fantastisch dat ik daar mijn beroep van heb kunnen maken. Zoals ik al zei: voeding is echt mijn passie geworden!

  Mijn tips om je leefstijl om te gooien zijn simpel:
  – Denk anders
  – Doe anders
  – Beleef anders

  Geen streng dieet, maar een verandering van je leefstijl! Beleef wat gezonde voeding kan doen voor je lichaam en geest!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply