Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geen haartje meer te vinden!
  Rate this post

  Sinds mijn puberteit heb ik last van donkere haartjes op mijn bikinilijn en oksels. Ik scheer deze altijd weg en heb me ook wel eens laten waxen bij een salon. Wat een pijn! Dat wou ik nooit meer meemaken, dus bleef ik scheren.

  Het nadeel van scheren is dat ik steeds rode bultjes heb die erg opvallen als ik in bikini rondloop. Bovendien heb ik na het scheren altijd een donkere waas op mijn huid: lelijk en totaal niet vrouwelijk. Dit zorgde ervoor dat ik niet graag naar het zwembad of het strand ging: ik schaamde me rot voor mijn bikinilijn! Afgelopen lente was ik het helemaal zat en besloot ik om voorgoed af te rekenen met mijn haarprobleem. Inmiddels heb ik een aantal behandelingen met IPL, ‘Intense Pulsed Light’, gehad en ben ik eindelijk van die donkere haartjes af. Ik loop weer heerlijk vrij en blij rond in mijn bikini en vertel mijn positieve ervaringen met IPL aan iedereen die het maar horen wil! Want volgens mij zijn er heel veel vrouwen die zich schamen voor hun donkere lichaamshaartjes. Dat is helemaal niet nodig, want je kunt er dus iets aan laten doen!

  Omdat de haartjes zich in verschillende groeifasen bevinden, heb ik meerdere behandelingen gehad. Zo zorgden we ervoor dat uiteindelijk alle haartjes verdwenen. Ik vond het een prettige behandeling, die veilig, snel, pijnloos, definitief en zonder risico is. Bovendien bespaart het heel wat geld aan scheerspullen. De kosten voor de IPL-behandelingen haal je er op termijn dus met gemak uit!

  – Noa (25)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply